Вукановић против Тривићке: Прешла је црвену линију, никад неће постати озбиљан политички фактор

Лидер Листе за правду и ред Небојша Вукановић рекао је да је предсједник Народног фронта Јелена Тривић прешла све границе и црвену линију својом неискреношћу и непоштовањем, те да Народни фронт никада неће бити озбиљан политички субјекат.

четвртак, мај 25, 2023 / 13:04

Вукановић је подсјетио да су Драшко Станивуковић и Тривићева постали популарни захваљујући смрти Давида Драгичевића, те да су њих двоје дали ријеч да неће ући у Народну скупштину, а онда је погазили.

Вукановић, који је и народни посланик, је рекао да је Тривићева сада показала право лице и да треба истражити начин њеног финансирања због "новца сумњивог поријекла".

"Не можете имати спонзоре и бити пијун и марионета у рукама крупног капитала, а причати да сте аутентичан и слободан, тако што сте пустили злу крв и затровали односе у опозицији", рекао је Вукановић.

Он сматра да тешко да Тривићева може направити сарадњу са било ким у опозицији.

"Народни фронт никада неће постати озбиљни политички субјекат, он је за нас политички противник исти какав је СНСД. Госпођа Тривић је што се нас тиче завршила политичку каријеру", рекао је Вукановић.

Он је на свом блогу под насловом "Како сам постао воајер и патуљак" написао да га новинар Слободан Васковић у свом блогу назвао "воајером намјештаја", патуљком, нулом и слично јер је прије два дана у центру Бањалуке погледао у зграду гдје је сједиште странке Тривићеве.

Он сматра да иза Васковићевог писања стоји Тривићева јер како би Васковић знао за његово "ћурење" и "воајеризам" са тротоара да му није она рекла, што је "само врхунац некоректног односа", али, како је навео, због јавности треба скинути маску са лица Тривићеве како би је сви упознали.

Вукановић је указао на то је она водила кампању против њега иако је он њу подржавао, те навео да му је она дала до знања да ће послије избора имати маргиналну улогу у Влади ако она побиједи.

Он је истакао да је прешао преко свега, понижења, некоректног односа и непријатељског дјеловања јер се борио за општу ствар, те закључио да је заслужио бар минимум поштовања јер је то једино што је одувијек тражио од ње.

"А она ме је гледала са презиром, како да ме искористи као кесу чипса и смокија, исмијава преко портпарола Васковића мој захтјев да мене и моје људе минимално поштује", написао је Вукановић.Оставите одговор