Готово је: Радо Савић затражио повјереника СДС у Бијељини и (само)исључење Мићића

Настављајући активности на формирању коалиција на локалном нивоу мимо одлука Предсједништва СДС Мићо Мићић се сам искључио из Српске демократске странке и сам себе деградирао у очима јавности – казао је дана замјеник предсједника Српске демократске странке Радо Савић.

петак, март 6, 2020 / 13:03

"Сматрам да је дошло вријеме за повјереника у Бијељини. Семберија и Мајевица су веома важне за Српску демократску странку и наше су упориште већ годинама и тако ће остати и на октобарским изборима 2020. године и без Мићића" – појаснио је Савић.

Савић је нагласио да је руководство Српске демократске странке показало висок степен толеранције и разумијевања према Мићићу али да очигледно он наставља са активностима на продаји СДС-а СНСД-у у Бијељини.

"СДС има свој програм, своју политику и ниједан појединац не смије да ради у корист оних који желе лоше Српској демократској страници. СДС није ниједан појединац, СДС представља народ чије интересе увијек стављамо на прво мјесто, поготово сада кад је Република Српска угрожена више него икада" – закључио је Савић.24 КОМЕНТАРА

 1. ПИЋО ПИЋИЋ

  На рапорт се јавио
  нови бајин војничић
  млађахни редов
  Пићо Пићић

  Платити Пићу
  за бају је сића
  јер много му вриједи
  Пићић Пића

  И Семберија поста
  бајина прћија
  уз свесрдну помоћ
  Пићић Пићија

  Славиће се под шатором
  уз много ића и пића
  држати ће здравице
  и баја и Пићић Пића

  Не схвата јадан
  да је баја без покрића
  а кад’ падне баја
  пада и Пићић Пића

 2. Више него интересантно.
  Режим ангажује ботове да дубину зла коју са собом доноси тзв. „српски члан“ на Фронталу буде представљена као неки врхунски патриотизам (српски наравно).
  Сарајево плаче,али од смијеха.
  Ко зна нисам читао ни Рајка Васића задњих дана можда је и он полудио па мотивише ботове.
  Интересантна је и ова фотографија,сви осим Симиног тројанаца дубоко вјерују да су на правом путу,обзиром да је тројанац мало интелигентнији ако није дубоко у себи размишљао о будућим задацима који ће му поставити режим без компаса на путу без повратка онда је он међу ријеткима свјестан да је након овога што је урадио Мићо Мићић кристално јасно да је:
  ПОКВАРЕНА РЕПУБЛИКА СРПСКА ЗА ПОКВАРЕНИ НАРОД.

 3. Кажу да сарајстан жели да види Србе подјељене да би лакше владао њима. Како уз помоћ централа из Подгорице тако из самога центра ефбих-а, али то се већ знам много у назад. То што се не зна је величина глупости коју “Младен” овде може да изрекне а да небуде санкционисан због тога! Написати да је народ у Републици Српској покварен је за пријаву! Поготово да је Република Српска покварена!
  “Младен” ко год то био да те је срамота!

 4. Топуз Марков, има наде за Вас.
  Ако ердоганизација тзв. српског члана који у својој егоманији осваја провинцију доведе до тога да на изборима за које је сигуран да добија изгуби највећи град Истанбул односно Бања Луку.
  Зар ти стварно мислиш,питам се мисли ли тако и Никола да ће се Република Српска од Сарајева одбранити махањем српским заставама на свакој раскрсници и гурањем три прста Сарајеву у очи?
  Такозвани “ српски члан “ Вас оваквим потезима претвара у масу курви,најамника и лопова која пада пред сваким ко донесе више пара и понуди већи удио у пљачки твоје вољене Републике Српске.
  Иди прошетај Бијељином,од како је тзв. „српски члан“ намигнуо Мићи у том граду није могуће добити фискални рачун за било шта!
  Питаш ли се зашто?!
  Порука је јасна,будите уз тзв. „српског члана“ и пљачка Републике Српске биће дозвољена свакоме ко ће гласати за Мићу.
  Пошто си обични безимени и безлични бот остаје ти да сачекаш понуду из Сарајева која се не може одбити,покварено друштво покварених људи ће се на крају продати као наркомани.
  За тебе и сличне пропаст Републике Српске Крајине представља дубоку прошлост, заборавио си закланог србина на бензинској пумпи а други без обзира на све чекају свој ред да напуне канистер да спремни дочекају олују.
  Зашто је до покварености тако брзо дошло о томе се може расправљати.
  Можда је у питању грешка у производњи на самоме старту у хотелу у Сарајеву,или на сједници када се одрекла свога поријекла,или је предуго била под сунцем тзв. „српског члана“ али је сада више него јасно да се покварила.

 5. Видиш , тачно је то а ја , јадан , тек сада сватих да је Сарајево криво због гужви у „ФЗО“.
  Они су то направили!
  Они су подјелили Р. Српску на дезертере , ратне профитере и њихову дјецу са оне стране шалтера и незапослене борце , породице погинулих и све остале паћенике са „ове“ стране шалтера.
  Срам их и стид било , баш су покварени и злобни!
  А и ови „квислинзи“ што у илегали раде против нај , нај , највећег „великог баје“ , каквог народ до сада није имао , су исто тако кварни. Што се и они нису , као сав нормалан свијет , попели на тенкове СФОР-а и остали на власти него овако кварно раде иза леђа.

 6. Кад већ пишем поводом задњих коментара, хоћу да напишем и овдје,мада сам већ на Дановом фејсбук профилу написао коментар на исту објаву.

  Радо бих видио Савића међу 300 писмених српских патриота,односно, радо бих га видио у тиму који би могао спасити Српску у сваком смилсу те ријечи.

  Ботове не коментаришем, али поштујем оне који овдје коментаришу под својим именом, макар такви млатили као кита по самару, спиновали против других без потребе и често мислили да мисле?

  Такве свакако поштујем,бар имају муда, за разлику од тупаџија који коментаришу под ником разне глупости, тачка.

  П.С. Молим Дана да врати стари начин коментарисања, немој да људи мисле да је Фронтал РС прешао на нечију страну.

  На страну што људи мисле, него ако се овако настави коментарисати,па и у текстовима и насловима „игерати“, што ћу ја, сигурно најоданији пријатељ национално одговорном Фронталу РС то помислити?

 7. Дуго је Фронтал ћутао о дешавањима у Бијељини.
  Следећа тема о којој Фронтал неће да пише, нити бар из професионалних разлога да пренесе неки текст о најновијим насртајима режима на породицу Небојше Вукановића.
  Ако су Вама у Бањој Луци аутобомбе нешто нормално,нешто што подржавате морате знати да постоје и слободни људи којима није смјешно а још мање прихватљиво нацистичко-мафијашко дјеловање режима.
  Може ли Фронтал како Никола рече „национално одговоран“ помоћи да се барем упристоји стање у Републици Српској.
  Нећете овако далеко стићи,осим ако нисте у плану уградити се високо у отворени националсоцијализам. Режиму крив Вукан што нису у стању глумити хуманост,отму 50 милиона па дај још 50 000 КМ да не начињу отето

  http://nebojsavukanovic.info/ugradjivanja-i-donacije-velikog-dobrotvora-nenada-nesica/

 8. Мораћу послије дужег времена подржати ставове Рајка Васића.
  Ово што Додик и Мићо раде не ваља за здрав политички живот у РС, каже Рајкан.

  Оно што такође представља велики проблем је што СДС не види да је лутка у рукама ПДП-а.
  ПДП као странка је канцер на политичком тијелу РС. Деструкција чиста.

  Зато је мој тројански коњ забринут. Зна да је Мићо још једна цигла у зиду који ће се на крају срушити. Губитници ће бити СНСД и СДС, а побједници ПДП и ћаршија.

 9. Мирсо се понаша као стечајни управник СДС-а.
  Мирсо не види да ПДП користи СДС-ову инфраструктуру за формирање нове странке .
  Мирсо не види да је Говедарица већ једном ногом у тој новој странци.
  Мирсо не види да Босићев савјетник и Босића превлачи на ту страну.
  Или се ја варам, можда Мирсо све то зна.

  ПДП ће се послије сисања крви из СДС-а ујединити са том новом странком.
  За те потребе је делегирао Шукала код Вучића на листу. Он ће бити веза Вучића и те нове странке.

  Имам понуду да радим за њих. Видјећу. Ако не буду превише издајници можда и пристанем.
  Мало издаје се може толерисати.

 10. Шта да се ради, не знам те, али знам да си мој Симо, па нека иде све у пичку материну, таман ако треба нека цркну они којим то смета?

  Иначе, она ти је добра, „ако не буду превише издајници можда и пристанем“,ево ја ти предлажем да не идеш помагати ниједној партији из Српске(зеленим не требаш), него да своје услуге уступиш СДА, једино тамо сигурно нико није издајник, сви су на истом задатку, зар није тако?

 11. Семездин "Ђикан" Хаџихафиздервишхалидмулајусуфалиедхемћумуровић каже:

  „ШТА СПРЕМА САРАЈ ЧАДОР, УЗ ПОМОЋ МИРКА БРАНКОВИЋА И
  МУСЕ БОРЕНОВИЋА“

  Рајкан Ва$(КОВ)ић, својеручно

  Мирсо Шаховић и Бранислав Боранијић, предсједници СДС и ПДП и монтипајтоновски $Д$-ов Змај од Прњавора др Аган Мехкић (иза којих стоје Изногуд Бакир Изетбеговић и Младен „Српски Комшић“ Иванић), нису ни свјесни у шта се упуштају.

  Плиткоћа Политичког ума одређује Дубину Националне Издаје.

  Обојица су у политици аналфабете, нестручници, провинцијалци. Оплазе.
  Као такви, погодни су за манипулације, подвале, краткорочно заглетован дугорочан рад са њима, који ће се испоставити као ШТЕТА за Републику Српску.

  Да није тако како сам их скицирао, они би имали неки Политички Ореол, неку Харизму, неку Енергију… и стварали би странке које јачају. Не би им пропадале или стагнирале, користећи туђе несреће и гробове за своје Уличне Анархије.

  Обојица својим дјеловањем и дјеловањем оних који су њихови и избрани или постављени у име њихових странака, сврставају се у Противсрспке Ешалоне, у којима су Сарај Чадор, Америчка Амбасада, Земље „Финте“, ОХР и Уставни Суд БиХ.

  Сад су освојили и ЦИК. Пошто је борба за Уставни Суд, крвава и непопустљива, потребна је још само једна ситница… ВСТС са ЦИК-ом је комплетиран „арсенал“.
  Сарај Чадору и Противсрпском Ешалону више и не треба.

  Не треба им Парламент, Предсједништво, Савјет Министара, Дом Народа. Њима треба онај који ће СДА-овом Изногуду Сулејману Величанственом судски обезбиједити волунтаризам, а изборно потврдити резултате.
  У стилу, „Хрвати су изабрали Сејдалију Ж. Комшића“. Мирсо Шаховић и Бранислав Боранијић, могу код Хурем у Харем. Али да знају да их никад неће позвати да се предноћ окупају и намиришу.

  Подшапљивање Уставног Суда и ЦИК БиХ, може да значи само једно. За Опште Изборе 2022., спрема се осакаћивање, кољенчење, коликогод је могуће, ПОНИШТАВАЊЕ Републике Српске.

  Учиниће се све што треба да се избори лажирају и преправе. При чему је немогуће било шта доказати. Јер, ВРЕЋЕ ИДУ У САРАЈ’ВО и НИКАД СЕ НЕ ОТВАРАЈУ. Осим у небитном узорку.

  Република Српска треба да размотри стратегију за те Изборе. На који начин заштитити листиће и резултате? Да ли их уопште слати у ЦИК?
  Да ли законски омогућити РИК-у да складишти гласове и све поново преброји, прије слања у Сарајево?
  Да ли Изборе организовати само за Републику Српску?

  Као оправдање крађе и фалсификовања избора, послужиће Улична Анархија, вјероватно много интензивнија и разуђенија, него што је била „Правда“ за Давида, Дејвида и Џавида.
  Па ће универзално образложење да буде: Грађани су гласали против. Као што су се правдали гласови Иванићу и Говедарици у Бањојлуци, за које нема доказа да су их добили од бирача. Осим од Бирачких Одбора.

  Дабоме, да треба бити опрезан и за предстојеће Локалне Изборе. Нарочито у великим градовима у Српској.

  Од свих ових мојих прогноза, најсвјетлија је она да ће доћи дан када Мирсо Шаховић, др Аган Мехкић и Бранислав Боранијић неће смјети да се врате у Републику Српску…
  Већ ће остати у Сарај’ву им милом… лијепом, гиздавом… климоглаво клечећи… уз ногу Газдину, љубећи нанулу СДА-овог бАлијског Изногуда, чибук му $ладо$тра$но пушећи.

 12. Семездин "Ђикан" Хаџихафиздервишхалидмулајусуфалиедхемћумуровић каже:

  А од „дајЂе“ Реуфа Бајровића, – Ел хамдулила! – тапшање и хвалоспјеви…

  https://poskok.info/sda-tvrdi-da-je-odluka-o-novim-clanovima-donesena-u-skladu-sa-zakonom-bajrovic-priznao-blic-napad-na-sip-hrvatski-medijski-servis/

  Bajrović priznao “napad na СIP”

  S druge strane, predsjednik radikalne probošnjačke stranke Građanski savez jučer je na Twitteru decidirano potvrdio da je imenovanje članova СIP-a, koje je nazvao “napadom na СIP” bila uigrana i unaprijed smišljena akcija SDA potpomognuta opozicijskim strankama u RS.

  “Jučerašnji blic napad na SIP je prvi ozbiljan poraz Mileta Čovića koji su mogli izbjeći da su bili obaviješteni na vrijeme. Povijesni poraz za njih”, napisao je Bajrović jučer na Twitteru…
  ….

  Шућур Аллаху… Изногуду Бакиру, др Агану Мехкићу, Мирсу Шаховићу, Боранијићу, Младену Комшић-Иванићу… и јединственој, цјеловитој, сувереној, недјељивој, мултикуРтулној, мултиЂамијској и мултивехабиј$кој бејХа!

 13. Никола,сада имам времена да ти напишем поруку.
  Прошле седмице једну ноћ сам спавао само три и по сата,а и то мало што сам заспао пробудио сам се када ми је у сан дошло ово твоје “ наивно “ питање Сими :
  “ апостроф9. марта 2020. у 12:27
  Како си добио понуду кад не знају ко си?“
  Зар си ти толико политички наиван?
  Објаснићу ти како то функционише,код нас у Брчком то је лако уочити ако имало познајеш људе. Режим тзв. српског члана има армију савјетника,има ту зналаца и шмекера ка Симо али има и мојих обожаватељки,лажовчина,…
  Када се оснује нека нова српска сателитска прорежимска странка као нпр. УСрана од ментола коме се дивиш до малоумности ни мање ни више странку му води савјетник која је до јуче сједила у главном стану режима.
  Шта ти онда није јасно са Пером?
  Неће измишљени тзв. српски члан режимски новац и инфраструктуру дати без потпуне контроле,само ти мислиш да је у УСраној ментол нека фаца па се са тобом онако спрдају о броју гласова.

 14. Семездин „Ђикан“ Хаџихафиздервишхалидмулајусуфалиедхемћумуровић, лаве како ти објашњаваш да тзв. српски члан и сарајевски мерхаба аскер што сједи доказано на турској сећији до сада није хтио чути за бејХа армију на граници ваше „државе“ Републике Српске у борби против миграната а од сутра ће у чадоре бејХа армије трпати принудно на 14 дана Србе из Републике Српске који хоће својој кући?

 15. Семездин „Ђикан“ Хаџихафиздервишхалидмулајусуфалиедхемћумуровић, јел могуће да није предао пазар у КОМИТЕТ?
  Знаш ли како је пао,мајка му ради код друга од српског члана и испричала да јој је синоћ дошао син. Дигла се фркица,гдје су паре. Породицу стрпали у изолацију да призна колико су дали.
  Вирус је прилика и срећан догађај за режим.
  Зато се и зезам са тобом зашто одлуком тзв.српског члана Срби када хоће кући морају у бејХа казамат чадор.

  https://www.rtvbn.com/3979824/granicar-uzeo-novac-i-nezakonito-pustio-osobe-da-udju-u-bih

  Нашли сада да глуме поштење,градови преплављени шверцованим цигарама а режим пријети како не воле бејХа ниво,институције а заправо што рече Фахрудин неко вече:
  – “ Научили су користити заштиту БиХ кишобрана“.

 16. Семездин „Ђикан“ Хаџихафиздервишхалидмулајусуфалиедхемћумуровић,вјерујеш ли ти у случајност када по наредби тзв.српског члана поставе пункт у Вршанима и Лончарима и тако признају да су границе Брчко дитрикта БиХ ентитетске.
  Јел то признање да су негдје потписали промјену граница,ентитетска линија јасно се зна куда иде кроз Брчко дистрикт БиХ и она дијели ентитете искључиво у правцу Сјевер ( Република Српска) – Југ (ФБиХ) а српски члан хоће пунктове на линији Исток – Запад.

  https://www.rtvbn.com/cirilica/3979851/dodik-najavio-da-ce-na-granicu-poslati-policiju-srpske

  Семездин „Ђикан“ Хаџихафиздервишхалидмулајусуфалиедхемћумуровић,имаш ли утицај код газда Данета да када осване пункт (јавићу благовремено) да преправи банер и напише:
  Брчко је српски члан продао у миру!

 17. Семездин „Ђикан“ Хаџихафиздервишхалидмулајусуфалиедхемћумуровић,читаш ли Слободана Васковића? Пошто си ти патриЈота теби сам копирао и на Ћерилицу превео само овај дио који се односи на Републику Српску.

  ЦОВИД-19 И ЛУКАЧ-20
  Отприлике са те исте стране вирус је ушао у саму Владу Републике Српске.

  Наводно је кренуо са скијања у Аустрији, без да се мало одмори у изолацији, искористио је и добре односе директора „Моје апотеке“ са режимом у РС и неометано данима шетао Бања Луком. Пришао сам мало по кафанами, славио рођендане, посетио Владу РС…

  У моменту писања овог текста, „из различитих кластера“, регистровали смо 34 зарађене само у Бањалуцима. Међу њима су министри у Влади и његови секретари.

  Као у свим досадашњим ванредним ситуацијама, режим у Републици Српској реаговао је по истој матрици – послали су полицијске и хорде инспекторе да прете срећању и утјеху страху људи. Затворене у школи, продавнице, позоришта… Све је било стало, а вирус је објављен међу оним који су први требало да буду затворени од министарстава у Влади РС.

  Поред свих репресивних мера, вирус се увек може рачунати на једну за коју правила не постоје. Ако неко, ипак, примити мутације система, велики су шансе да ће бити дијагностички како ће зарадити “ширење лажних вести и панике”, због чега би могао платити и урадити девет хиљада марака казне.

  Али, то је, ипак, нека друга врста заразе, позната као Драган Лукач и модерна медицина још није открила вакцину против ових пошиљака.

  Више је него јасно да сви апели и спречавање не могу препречити ЦОВИД -19 да нам уђе сазад. Стога, молимо политичари да буду паметни од вируса и макара у ово доба пандемије забораве овдашњи случај како закони и правила не варају за људе из режима.

  У противном, убит ће нас корупција, пре него корона; горе него пропух. Вирус напада најризичније слојеве друштва и, као што смо видели, најчешће је „дошао сазад“. Дакле, од политичара на власти, за њих још нисмо разбили имунитет. Можда смо, ипак, прво прво затворили.

 18. Семездин "Ђикан" Хаџихафиздервишхалидмулајусуфалиедхемћумуровић каже:

  Ћудна јада од Сарај’ва града!?

  Не би с’јала ‘вако јако
  ова наша филђан-авлија,
  да те није, бабука наш,
  бАлија!

  https://www.standard.rs/2020/03/23/n-kecmanovic-stare-i-nove-obmane-alije-i-bakira-izetbegovica/

  *** „Старе и нове обмане Алије и Бакира Изетбеговића“ ***
  (проф. Ненад Кецмановић, 23.03.20.)

  Опет старе обмане и самообмане које је изводио стари Изетбеговић и БиХ накриво насадио, а насљедници наставили кривом стазом великог вође

  У влади Кантона Сарајево од три Уставом загарантована министарства, Србима је припало само једно, а и то једно заузео је Хрват. Како је у Политици од 10. марта објаснила дописница из пријестонице БиХ: „Драшко Јеличић који је у кантоналну скупштину ушао као хрватски посланик, из ње је изашао као српски министар“.

  Тај час Србин, час Хрват, већ према бошњачким потребама, не долази из национално-вјерске СДА, него из грађанистичке Демократске фронте. А његова, бајаги грађанска, странка и не држи до националног идентитета, презире „националне торове“, грози се од национализма, сем када долази из већинске нације у форми босанског унитаризма. Уосталом, предсједник ДФ је Жељко Комшић – представник Хрвата кога су изабрали Бошњаци. Ништа необично за прилике у Федерацији!

  Прије неколико година два Бошњака су се кандидовала као Срби упркос препознатљиво муслиманским именима, и као такви били и изабрани. Да није било претходног пописа становништва на коме се се декларисали као Бошњаци, тешко би било формално им стати у крај. Али, и они су могли да објасне да је у Сарајеву остало толико Срба да их напросто не дотекне ни за посланике.

  Ко се још сјећа и помиње да је све почело већ ’90. неуставним избором Алије Изетбеговића за првог предсједавајућег Предсједништва, иако је то челно мјесто било законом предвиђено за кандидата са највећим бројем гласова на изборима, а то је убједљивом већином био Фикрет Абдић. Нема никакве сумње да он не би заратио и да би те пресудне прве двије године ’90-’92. под предсједавањем менаџера „Агрокомерца“ и кладушког Бабе, изгледале другачије него под исламистом Алијом. Овај потоњи је наставио са преварама и од законом прецизиране једне плус једне године остао пуних десет.

  Када је Хрват Стјепан Кљујић требало да га замијени већ крајем ’92, Алија је, дилом са ХДЗ-ом, овог пробосанца привремено замијенио за Херцег-босанца Миру Ласића, да би продужио свој ионако незаконити манадат. Лојални Пепи умјесто на челу колективног шефа БиХ добио је тајм аут. А када је крајем ’94. дошао ред на Србина, Алија се већ толико био усједио да Мирку Пејановићу није ни пало на памет да се позове на уставни закон о национално ротирајућем предсједавању Босном. Да се држало устава, Алија би морао шест година да чека други муслимански мандат. Прво двије Абдићеве године па још по двије српске и хрватске, а у међувремену би се суочио са неизвјесношћу на новим изборима.

  Када се данас евоцирају успомене на прве двије, још увијек мирнодопске, године вишестраначке БиХ, памте се само мајоризација српских посланика у Скупштини БиХ и референдум о сецесији против воље уставно равноправног српског народа. Заборавља се да је на референдуму и таквом неуставном, у ствари одлучено да БиХ остане у затеченом статусу. Сецесионисти су напросто поражени на референдуму!

  Према резултату тог тзв. грађанског референдума првог марта, који је ономад прослављен у Сарајеву, БиХ је донијела одлуку да остане са Србијом у скраћеној Југославији. За сецесију је било законски потребно да на референдум изађе две трећине грађана БиХ, а у Сарајеву је званично пребројано да их је било мање. Умјесто неопходних више од 66 одсто, било је недовољних 63,7 одсто. Сецесионисти су неосновано почели да славе побједу, а Скупштина БиХ никада није прогласила независност. На српски протест одговорио је аустријски министар Алојз Мок: „Европа би признала сецесију и да је било и само 51 одсто“.

  Да су муслимански, хрватски и европски политичари поштовали Устав БиХ, историја би кренула неким другим током. Вјероватно бољим, јер горим није могла. Ово није тзв. алтернативна историја, ове чињенице су дио стварне историје првих лажи, превара и фалсификата на којима је посткомунистичка и још мирнодопска Босна „накриво насађена“. Уз високо покровитељство тзв. међународне заједнице, муслиманско вођство је створило бесправно стање политичког кеч-ез-кеч-кена у коме је дозвољен сваки ударац на Устав.

  На таквим темељима касније током рата било је могуће направити муслиманску војску која се зове Армија БиХ, а против ње се боре ВРС и ХВО, и ослобађа територије на којим већином живе Срби и Хрвати. Могуће је створити ратног шефа државе којег нико није изабрао, који заступа једну од ратујућих страна и кога не признају два од три народа . Зато, ево, и четврт вијека касније лоши темељи љуљају БиХ из дана у дан: данас је то корона вирус, јуче – мигранти, прекјуче – атлантске интеграције, дан прије – странци у уставном суду…

  Случајеве с почетка текста, ето, и не набрајамо као један од повода дневних потреса. Занимљиви су, међутим, као тачка сусрета Алијине визије Босне по Исламској декларацији („муслимани када постану већина треба да наметну шеријат“) и визија Босне по грађанистичкој Демократској фронти („посланик или министар може формално да буде и Србин или Хрват, под условом да је стварно муслиман и Бошњак који се представља као грађанин и Босанац).

  Велику синтезу је на недавном партијском конгресу образложио Бакир Изетбеговић. Национално-вјерска СДА отвориће се према „боснољубним“ Србима и Хрватима.

  Елем, ако Додик и Човић неће унитарну БиХ, можда хоће њихови народи који су их изабрали. Опет старе обмане и самообмане које је изводио стари Изетбеговић и БиХ накриво насадио, а насљедници наставили кривом стазом великог вође и свели је на данашње ниске гране ослоњене на ино-протекторат.

 19. Ima li jadnijeg i bjednije, siromašnijeg, nezaposlenijeg i u privatizaciji i od lokalne postradalijeg naroda od naroda u opštini Lopare. Koju fabriku za narod ste izgradili, ta imate, nemate ništa, nije viđen veći egzodust stanovništva posle rata nigdje veći nego u opštini Lopare, imate izbjeglica posle rata više nego tokom rata.

Оставите одговор