Два Милана: СДС представио своје кандидате за изборе у Прњавору

Данас представљамо јавности способне и младе људе који ће донијети побједу СДС током локалних избора ове године. Ова два човјека требају бити окосница будуће изборне кампање СДС и то Милан Алексић као кандидат СДС-а за начелника општине и Милан Петровић као кандидат за носиоца одборничке листе – истакао је Немања Васић, члан Предсједништва СДС.

субота, 23 маја, 2020 / 22:08

Васић је казао да ће ове одлуке у наредном периоду потврдити органи СДС Прњавор али да он као члан Предсједништва СДС и остали старији чланови СДС чврсто стоје иза ових младих кандидата и биће им вјетар у леђа.

"Концепт који сам презентовао на Скупштини ОО СДС Прњавор данас се остварује. Послове предсједника ОО СДС Прњавор од данас преузима Милан Петровић, досадашњи замјеник предсједника а на његово мјесто предсједника Извршног одбора СДС долази Милан Алексић" – истакао је Васић.

Милан Петровић, нови шеф прњаворског СДС-а захвалио се Васићу на повјерењу и подршци у процесу подмлађивања странке.

"Руководство Општинског одбора СДС Прњавор на челу досадашњим предсједником Немањом Васићем договорило је процес подмлађивања странке у Прњавору. Спремно и сложно дочекујемо локалне изборе и унијећемо енергију која ће довести до побједе – истакао је Милан Петровић, од синоћ први човјек прњаворског СДС-а.

Милан Алексић, нови предсједник Извршног одбора СДС Прњавор каже да са Петровићем данас преузима одговоран посао и сматра да имају знање, снагу и памет да унесу једну нову енергију у СДС и да у рад странке уведу неке нове људе.

"Стојимо на располагању грађанима Прњавора и у наредном периоду презентоваћемо нашу визију Прњавора у будуности. Током пандемије ставили смо се на располагање надлежним у Прњавору. Оно што смо добили од општинске власти је био подсмјех и одбили су нашу помоћ" – наглашава Алексић.

Алексић је критиковао локалну власт у Прњавору за лоше управљање крозом током пандемије.

"Како су они водили ову кризу најбоље знају грађани Прњавора из примјера организације рада карантина Слога, односа према нашим људима који раде у иностранству као и из односа према нашим приватницима" – закључио је Алексић.