Ања Петровић о Додику Уништитељу

"Политички циљ и крајња намјера СНСД и њиховог предсједника Милорада Додика је уништити све демократске и уставне принципе на којима почива свако здраво друштво и који чувају земљу од апсолутизма појединаца, само да би он спроводио самовољу", каже портпарол ПДП, Ања Петровић.

субота, мај 23, 2020 / 22:47

"Када неко ко обавља једну од највиших функција у држави пред највишим законодавним тијелом призна да у континуитету чини кривично дјело, у овом случају прислушкивање политичких опонената, а онда то правда ријечима да се шалио, јасно је да је ђаво однио шалу. Господин Додик би да контролише све, а више не контролише самог себе. На тај начин управо он представља највећу пријетњу по Републику Српску, безбједност и нормалан живот сваког грађанина", додаје Петровић.

Петровић каже да Додик покушава да вријеђа интелигенцију народа представом за јавност да има нарушен однос са СДА:

"Тај однос испуњавања узајамних ускостраначких интереса траје и постојао је и док нису били у формалној коалицији. Ко је прије више од двије године заједно изгласао усвајање акциза? СНСД и СДА, а ми нисмо у томе учествовали. Нису наши посланици гласали за Бисеру Турковић у Савјету министара, него његова ‘репрезентација’, нити смо ми бирали бошњачке амбасадоре на чију самовољу се господин Додик жали, него он лично. Какву обману жели да створи најсликовитије говори чињеница да данас прича о лошим односима са СДА, а још јуче су заједно подијелили плијен на нивоу БиХ и он је, опет договором са СДА, шест својих функционера смјестио у фотеље. Та коалиција која почива на њиховим шибичарским вриједностима, неупитна је и вјечна, а за било какав напредак овог друштва неопходно је да своју вјечну коалицију наставе у опозицији", закључује Петровић.1 КОМЕНТАР

 1. Стриптизета Виолета морала би знати да мени као независном посматрачу са стране понашање тзв. “ српског члана “ Милорада Додика дјелује као прилично пристојно обзиром шта он зна о појединцима из опозиције запосленим у „републичким“ органима и институцијама.
  Таквима је омогућено да пљачкају на локалном нивоу из два разлога.
  Први да их има у шаци ако затреба језичак на ваги када мјере папке а други је да народу у било које тренутку могу аргументовано огадити опозицију.
  Неки дан Вам је одржао бесплатан политички час када је јавно и бахато рекао да је политика сакупљање а не дијељење. Није Вам само рекао да је сакупљање шљама довело до садашњих резултата у Републици Српској,зато Милорад сакупља и опозициони шљам.
  Српски народ није ментално способан да закључи да прво у својој глави мора прекрижити СДС и ПДП као алтернативу за било шта.

  Баја до краја Српске!

Оставите одговор