Дани(ј)ел Симић о Ратку Младићу, Хагу и Невладинићима који сију и распирују међунационалну мржњу у Приједору

Оснивач портала Фронтал.РС гостовао је у специјалној емисији Алтернативне телевизије Бања Лука, посвећене другостепеној пресуди генералу Ратку Младићу у Хашком трибуналу, њеном карактеру и посљедицама.

среда, 9 јуна, 2021 / 11:56

Симић је поновио своје општепознате ставове о томе да је Хашки трибунал само естрадни суд који за циљ има да наметне кривицу српском народу, те сакрије праве кривце за рат у бившој СФР Југославији, односно агресоре НАТО пакта.

За Младића, али и остале сужње у Шевенингену, рекао је да су добили светачки ореол, те да "клинце будућности неће занимати детаљи из њиховог овоземаљског живота", односно да ће бити запамћени као јунаци. Ратка Младића успоредио са Карађорђем, а Слободана Милошевића са кнезом Лазаром Хребељановићем.

Од 17:25 на снимку изнад можете погледати гостовање Дани(ј)ела Симића, који се посебно осврнуо на фалсификаторе историје и изазиваче вјерске и националне мржње на лажима, организаторе Дана бијелих трака у Приједору, који су прије неки дан тужили Фронтал, умјесто да ствар буде обратна.

Симић је поручио да једва чека да се судски разријеши недопустива ситуација у којој су се Невладинићи толико осилили, па због нереаговања имају образа и храбрости да туже освједочене патриоте, часне и поштене људе.

Уколико сте у прилици да нам помогнете у одбрани, будући да смо ми непрофитна организација, молимо вас да нам уплатите донацију онолико колико сте у могућности.