Брчко – Бошњаци опет блокирали Владу!

Ванредна сједница Владе Брчко дистрикта ни данас није одржана, јер поново није изгласан дневни ред сједнице коју је заказао градоначелник Драган Пајић с намјером да се коначно усвоји Нацрт правилника о начину и условима за подстицаје у пољопривредној производњи за 2011. годину. Против дневног реда, на којем је била само ова тачка, било је седам […]

среда, 27 јула, 2011 / 22:41

Ванредна сједница Владе Брчко дистрикта ни данас није одржана, јер поново није изгласан дневни ред сједнице коју је заказао градоначелник Драган Пајић с намјером да се коначно усвоји Нацрт правилника о начину и условима за подстицаје у пољопривредној производњи за 2011. годину.

Против дневног реда, на којем је била само ова тачка, било је седам чланова Владе, односно сви Бошњаци и један Хрват из СДП-а, док је подршку дало исто толико чланова.

"Ово је трећи покушај да Влада одржи сједницу са само једном тачком дневног реда Усвајање Нацрт правилника о начину и условима за подстицај у пољопривредној производњи за 2011. годину, како би пољопривредницима могла бити исплаћена средства, али бошњачки чланови Владе упорно одбијају да се усвоји такав дневни ред", рекао је Пајић на конференцији за новинаре.

Говорећи о изјавама предсједника брчанског парламента Есада Атића да га не прихвата као градоначелника због сукоба интереса, Пајић је рекао да је то његов проблем.

"Ја поручујем господину Атићу да је он као предсједник Скупштине три пута у већем сукобу интереса од мене, а ја ипак никада нисам рекао да га не признајем, јер сматрам да је то његов проблем", рекао је Пајић.

Он је оцијенио непримјереним да се намјерно онемогућава исплата средстава из подстицаја пољопривредницима у дистрикту, "зато што неко сматра да треба да држи предавања о моралу".0 КОМЕНТАРА

 1. Брчко заслужује рубрику вјеровали или не, тамо се час направи трули компромис „концентрациона влада“, па онда се „зле јетрве“ препорекну око пара и све оде у пм. и тако стално у круг.

 2. Ко им савјетује да ангажују лекторе … хаха…:D неко једном написа, а будала се прихвати тога и поче да и он упозорава… да није жалосно било би смијешно.

  А у својим коментарима направи у свакој другој ријечи правописну грешку.
  Мали примјер:
  Jel = Је л’
  ja bi = Ја бих

 3. Немој тако rammstein,лако је бити Србин на Палама и у Крушевцу. До сада се у Брчком водила политика „договор на договор“,а сада „одговор на одговор“.
  Лијеп поздрав из Брчког!

 4. Čuj zašto?! haha.. Mjenjaš stranačke dresove k`o čarape i još pitaš što?! Ma neee.. nema tu ličnog interesa, kakvi! Ne bi to Srbo sebi nikako dozvolio! Sad je u SNS-u i priča o ljudima sve najgore po mogućnosti „da ih simpatiše“, a onda je u SDS-u pa opet se sad ne zna gdje je, a povrh svega to mu sve služi da bi se članskom kartom ovdje pohvalio na Frontalu. Haha… Pa ti si ortodoksna budaletina koja i na ovaj način sramoti taj časni grb Dušana Silnog.

 5. Ја сам члан једне странке био, и још сам увијек. А то што мислим да сада представљају СНС у РС будале и даље стојим иза тога.
  Твој мозак је веома мали да би разумио неке ствари.
  Покушаћу да ти објасним!
  Имају двије струје у СНС-у, једна је гдје је 95% чланства, а друга гдје је 5%. Ја наравно подржавам Митровићеву екипу (95%) јер је нормална за разлику од ових 5% будала.
  Колико сам обавијештен, а мислим да сам добро обавијештен, одржана је скупштина и изгласано неповјерење овима што се увлаче Томи у гузицу.

  И не знам шта је ту двосмислено?!

 6. To znači da si i sada u SNS-u i da su one priče da si bio i u SDS-u pale u vodu. Jel tako?
  Ajmo dalje, ok znam da imaju dvije struje i svi kažu da Šukalo ima većinsku podršku GO, a Mitrović manju. A čim je potpisao savez sa Mihajlicom u Beogradu znači da to prihvataju i Toma i Aca i automatski Šukala kao predsjednika.
  I ja sad ne znam ko koga ovdje više „kara“. Po svemu sudeći vi ćete se opet polivati/prskati vodom i šutati ko djeca ispred diskoteke.

 7. Никада нисам рекао да сам био у СДС-у. Рекао сам да је равно потурчењу бити члан СДС-а и даље стојим иза тога. Па не бих ваљда тако говорио да сам био потурчен, односно члан СДС-а.
  Вјероватно си ме помијешао са неким. Ја имам посебно мишљење и многе прљаве податке о тој странци, односно људима који је представљају. Странка као странка није ни једна лоша, али је направе лошом људи који руководе њом и који првенствено гледају лични интерес.

 8. Što lažeš bolan? Zahvali se Frontalu što je ta vijest stara pa ne mogu da nađem tvoju čuvenu izjavu „o prelasku iz SNS u SDS“ inače bi i ove novajlije shvatili kakav si čovjek.
  Ne znam kako imaš imalo morala da ovdje trabunjaš i pričaš jer te više niko ne shvata ozbiljno. Priznajem da si mi bio simpatičan jer sam istinski mislio da se boriš za svoja prava na argumentovan način protiv nekih struja u SNS-u ali si svoje pravo lice pokazao kada si sam sebe demnatovao, a to je „simpatisanjem konobara, ovčara“ i kako si ih već nazivao…
  A to za SDS se postavljaš opet u ulogu agenta KGB-a koji sve živo zna. Mene interesuje da li si isto mišljenje imao i kada je bila Vlada Pere Bukejlovića 2005. o istom tom SDS-u.
  Za tebe je vrlo lako izvući zaključak, bilo da se radi o SNS, SDS, PDP… svako onaj ko ti je nešto skrivio ili nažao učinio on je poturica, konobar, ovčar, sluga.. a ti jadno ni krivo ni dužno nevinašce ispade u svemu tome.

 9. Зашто је обрисана вијест о извјештају нинџа ре….ра?
  Јавна је тајна да се уз помоћ нинџи може прогурати приватни интерес у јавни тендер.Нинџе иду около пријете негативним извјештајем уколико се не пристане на оно што су они прихватили да прогурају.Међутим то је мали проблем у односу какви проблеми настају када неко добије тендер и под таквим условима.Једне прилике када сам се успротивио једном јавном службенику рекао сам:-Зар ти мислиш да ја не знам да нинџе иду около и пријете негативним извјештајем уколико тендер не напишете под условима који одговарају одабранима!
  Ја то нисам ни изговорио на вратима се појавио нинџа.
  Сат и 15 минута је „завртао руке“ том службенику а ја сам стрпљиво чекао да оде. Службеник је сав у зноју као после ноћне море само ћутао после одласка нинџе и мога потпитања: -Јел ово оно о чему сам ти причао.