Оставка Драгана Пајића

Градоначелник Брчког Драган Пајић поднио је данас Скупштини дистрикта оставку на ту функцију, потврдио је службеник за односе с јавношћу брчанског парламента Синиша Милић.

Брчко: Пајић демантује изјаву да даје оставку

Градоначелник Брчко дистрикта Драган Пајић демантовао је да је дао изјаву у вези са његовом евентуалном намјером да поднесе оставку, саопштено је данас из канцеларије градоначелника.


Брчко: Оставка градоначелника следеће седмице

Градоначелник Брчког Драган Пајић рекао је да је ковертирао оставку на ову функцију и да ће је највјероватније активирати на ванредној сједници Скупштине дистрикта која би требало да буде одржана наредне седмице.Брчко – Бошњаци опет блокирали Владу!

Ванредна сједница Владе Брчко дистрикта ни данас није одржана, јер поново није изгласан дневни ред сједнице коју је заказао градоначелник Драган Пајић с намјером да се коначно усвоји Нацрт правилника о начину и условима за подстицаје у пољопривредној производњи за 2011. годину.


Брчко – Пајић: СДП извршио пуч у брчанском парламенту

Градоначелник Брчко дистрикта Драган Пајић изјавио је данас да је СДП са својим партнерима искористио формално постојање сукоба интереса у његовом случају и примјеном "грубе политичке силе извршио пуч у брчанском парламенту", створивши у тој институцији озбиљну политичку кризу.Брчко жали Сребреницу

У дистрикту Брчко данас је проглашен дан жалости поводом 16. годишњице страдања Бошњака у Сребреници.


Брчко – Пајић није могао одржати сједницу Владе дистрикта

Влада дистрикта Брчко прекинула је данашњу сједницу на самом почетку пошто су сви чланови из реда бошњачког и један из реда хрватског народа гласали против дневног реда који је предложио градоначелник Драган Пајић.