Бивши радикал Михајлица се представља као бољег „договарача“ и Бисеру проглашава „екстремним крилом“

„Министарка Турковић осим што је показала снисходљивост према Хрватској, показала је небригу према земљи коју наводно представља и према 250.000 грађана на које ће утицати одлагање нуклеарног отпада на самој граници са БиХ. Она свјесно заборавља, када је потенцијална еколошка катастрофа у питању, да ни Сарајево није далеко од Новог Града“, додаје Михајилица.

четвртак, 2 јула, 2020 / 18:45

Он каже да је питање Трговске горе питање око којег не смије бити политичких разлика, што очигледно Бисера Турковић, али и други носиоци власти заборављају:

„Нажалост, овим вођењем те институције може бити врло лако бачено у воду све што је министар иностраних послова у претходном мандату Игор Црнадак радио на међународном плану, али и сарађујући по овом питању са локалним заједницама у сливу Уне, Министарством за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске, не правећи разлику да ли су ту представници СНСД-а или неке друге странке.

Таквог Црнатка (који се прославио давањем писма неформалне групе грађана преставнику суперсиле Сергеју Лаврову, прим. Фронтал.РС) су називали најгорим именима, а без проблема су изабрали екстремно крило СДА, Бисеру Турковић, да води тако један важан ресор. Њен данашњи потез је само један од епилога погрешних одлука представника Републике Српске у Сарајеву, а што ћемо тек осјетити на својој кожи“, закључује Михајилица.1 КОМЕНТАР

  1. To samo dokazuje čemu vodi odsustvo strategije na nivou države. Klasično licemjerje. Eto sad oni se kao brinu za građane, a u stvari za „konstituvne narode“ sve po Ustavu! Eto besmisla u kojem živimo,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *