Бивши радикал Михајлица се представља као бољег "договарача" и Бисеру проглашава "екстремним крилом"

"Министарка Турковић осим што је показала снисходљивост према Хрватској, показала је небригу према земљи коју наводно представља и према 250.000 грађана на које ће утицати одлагање нуклеарног отпада на самој граници са БиХ. Она свјесно заборавља, када је потенцијална еколошка катастрофа у питању, да ни Сарајево није далеко од Новог Града", додаје Михајилица.

четвртак, 2 јула, 2020 / 18:45

Он каже да је питање Трговске горе питање око којег не смије бити политичких разлика, што очигледно Бисера Турковић, али и други носиоци власти заборављају:

"Нажалост, овим вођењем те институције може бити врло лако бачено у воду све што је министар иностраних послова у претходном мандату Игор Црнадак радио на међународном плану, али и сарађујући по овом питању са локалним заједницама у сливу Уне, Министарством за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске, не правећи разлику да ли су ту представници СНСД-а или неке друге странке.

Таквог Црнатка (који се прославио давањем писма неформалне групе грађана преставнику суперсиле Сергеју Лаврову, прим. Фронтал.РС) су називали најгорим именима, а без проблема су изабрали екстремно крило СДА, Бисеру Турковић, да води тако један важан ресор. Њен данашњи потез је само један од епилога погрешних одлука представника Републике Српске у Сарајеву, а што ћемо тек осјетити на својој кожи", закључује Михајилица.1 КОМЕНТАР

Оставите одговор