Црнатков ЕПП из Брисела

Потпрeдсједник ПДП-а Игор Црнадак учествује на редовном састанку Политичке скупштине Европске народне партије (ЕПП), који се одржава 3. и 4. фебруара у Европском парламенту у Бриселу.


Иванић и Црнадак о НАТО и СНСД: Ми смо спријечили тужбу против Србије, извоз оружја у Украјину, признање Косова*

„Када је у питању НАТО, СНСД је иза себе оставио одлуку да се улази у МАП, оставио документ које је Предсједништво усвојило у коме је јасно речено да желе да БиХ постане пуноправна чланица НАТО“, рекао је почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић.

Црнадак тумачи декор састанка Путин и Додик

На питање новинара у Београду да ли се Додик са Путином састао као предсједавајући Предсједништва БиХ, Црнадак је рекао да не зна и да није учествовао у припреми тог састанка.


Реакције ПДП на новогодишње полицијске радости у Бањој Луци

Најоштрије осуђујем бруталност полиције која је синоћ, након мирне шетње, насрнула и почела да хапси неколицину људи који су мирно одлазили са Трга Крајине“, рекао је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић и додао:


Остају опозиција: Црнадак предводио ПДП на састанку код Вишковића

Mандатар за састав нове Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас са андатар за састав нове Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас са делегацијом Партије демокртаског прогреса, коју је предводио потпредсједник ове странке Игор Црнадак.Црнадак задовољан Становуковићевим резултатом

Предсједник Градског одбора ПДП-а Бањалука Игор Црнадак изјавио је да је ПДП на овим изборима направио историјски, најбољи резултат од када постоји у Бањалуци, освојивши три и по пута више гласова него 2014. године.Иванић за Дојче веле: Ја волим Русију и хвала Лаврову за поклон

Ја сам свој човјек. Ја сам човјек који хоће да има добре односе и са Русијом и са Британијом и са САД-ом, па сам богами и човјек који хоће да има и добре односе унутар БиХ, и са Бошњацима и са Хрватима. Нисам за сукобе“, казао је српски члан у Предсјендиштву БиХ Младен Иванић.


Бореновић у Врбањи: Обавезали смо се да ћемо бити другачији

„У кампању смо ушли максимално позитивно – гледамо у будућност и говоримо о ономе што ћемо направити. А само са неколико мјера из Програма обнове Републике Српске можемо направити видљиве промјене. Примјеном принципа да један човјек може имати само једно буџетско примање, а не по 5,6 као сад, ствара се могућност отварања 10.000 нових радних мјеста“, рекао је носилац листе ПДП-а за НСРС из ИЈ 3 Игор Црнадак на скупу ПДП-а у бањалучкој Мјесној заједници Врбања.