11:56 Кино, а да ли Козара: Саопштење Драгана Милановића из 2022. против идејног рјешења Драшка Станивуковића из 2020. (ВИДЕО)11:48 Стевандић: Шмит даје крила бошњачком екстремизму   11:46 Специјално и паралелно: Љетна школа Универзитета умјетности из Београда - у западној српској престоници11:32 Дигитална доминација САД: Међународна унија за телекомуникације може постати америчка!11:08 Није задовољан: Најодговорнији за стање у судству (Халил Лагумџија) се просто нада11:04 Вучић из Ивањице: Ово је увезена криза, зато ми морамо бити јединствени11:01 Марко Ковач у преводу: Темељни споразум са СПЦ нас је довео на власт, неће нам је угрозити10:58 Кризни штаб због несташице воде у Бањој Луци - 90 одсто насеља није жедно10:54 Дачић: Савјет Европе тргује територијалним интегритетом Србије, а тобоже штити Украјински10:22 Цвијановићка други дан у Љубљани, на позив Савеза Срба Словеније

Игор Црнадак: Обично не разговарам са оним људима који РС називају Република Шумска, али…

– Са особама које Републику Српску називају Републиком Шумском обично не дискутујем, али овај човјек, нажалост, сједи у српском кабинету у Предсједништву БиХ. Драго ми је што је СНСД и даље опсједнут Иванићем и Црнатком, као што су били док смо били у мандату и када се самовољно дјеловање структура из ФБиХ није смјело догађати.

петак, 25 фебруара, 2022 / 09:59

За Републику Српску би било боље да умјесто бављења нама раде свој посао – рекао је потпредсједник ПДП-а и бивши министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак, одговарајући на изјаву савјетника у кабинету српског члана Предсједништва БиХ Радована Ковачевића.

Црнадак каже да Додиков кабинет није имао времена да се бави дипломатијом и међународним положајем Републике Српске, јер се бавио корона набавкама и отимањем пара од народа Републике Српске.

– Свјесно су вањску политику препустили Бошњацима, јер ту нема намјештања тендера и отимања новца. Ковачевић треба да каже зар је стварно нормално да породица његове колегице из кабинета наплати 30 милиона марака од Републике Српске за вријеме корона набавки, док је народ био закључан. То је злочин и најгора издаја Републике Српске – рекао је Црнадак.

Он истиче да је данас је Република Српска у најтежем међународном положају од како постоји, те да СНСД води народ у још већу изолацију и жели да заустави њен пут ка Европској Унији.

– Нису вам ваљали и не ваљају вам Црнадак и Иванић, који је, да подсјетим, зауставио извоз оружја у Украјину, а што је раније одобрио члан Предсједништва БиХ из редова СНСД-а. И то је у реду, нека вам сад ваљају Турковић и Алкалај које сте ви бирали. СНСД се упорно коцка са Дејтоном, са нашом позицијом "државе у држави" и ризикује будућност сљедећих генерација, само да би заштитили криминал и пљачку који су се дешавали у задњих 16 година – каже Црнадак и додаје да у својим опасним намјерама неће успјети:

– У Републику Српску ће врло брзо доћи слобода и правда, односно казна за оне који су се бавили криминалом, економски уништавали Републику Српску, успут срозавајући њен међународни положај.