Зимоњић и Лодра финалисти!

Ненад Зимоњић и Микаел Лодра побједили Мирњија и Нестора 6:3, 6:4, а у финалу ће играти против браће Брајан. Ненад Зимоњић и Микаел Лодра пласирали су се у финале Роџерс купа у Монтреалу у конкуренцији дублова. Србин и Француз су у полуфиналном мечу савладали друге носиоце, Белоруса Макса Мирњиа и Канађанина Данијела Нестора, Зимоњићевог бившег […]

недеља, 14 августа, 2011 / 11:16

Ненад Зимоњић и Микаел Лодра побједили Мирњија и Нестора 6:3, 6:4, а у финалу ће играти против браће Брајан.

Ненад Зимоњић и Микаел Лодра пласирали су се у финале Роџерс купа у Монтреалу у конкуренцији дублова. Србин и Француз су у полуфиналном мечу савладали друге носиоце, Белоруса Макса Мирњиа и Канађанина Данијела Нестора, Зимоњићевог бившег партнера – 6:3, 6:4.

Зимоњић и Љодра ће се у финалу састати са првим фаворитима, америчким паром Боб и Мајк Брајан, који је у Монтреалу премашио цифру од 700 победа!

Браћа Брајан су у првом полуфиналу за само 43 минута почистили са терена Чеха Томаша Бердиха и Немца Флоријана Мајера са 6:2, 6:1.

Четвртим носиоцима је требало мало више, сат и 25 минута, да савладају Мирњија и Нестора. Освојили су 81 одсто поена на свој сервис, а у сваком сету направили по брејк за други тријумф у три овогодишња дуела са освајачима Ролан Гароса.

Биће им то четврто финале у 2011, а освојили су један трофеј, недавно у Вашингтону.

Тако ће Србија имати двојицу представника на завршним представама у Монтреалу, јер ће у финалу сингла Новак Ђоковић играти против Мардија Фиша.