Здравствено стање Сулејмана Тихића стабилно

Здравствено стање предсједника СДА Сулејмана Тихића је стабилнно и раде се додатне дијагностичке процедуре од којих ће зависити даљи ток терапија и лијечења, рекла је Срни портпарол Клиничког центра Универзитета Сарајево Мерима Шехић. „Његови основни витални параметри су стабилни. Раде се све додатне дијагностичке процедуре од којих ће зависити даљи ток лијечења“, рекла је Шехићева. […]

четвртак, мај 15, 2014 / 13:51

Здравствено стање предсједника СДА Сулејмана Тихића је стабилнно и раде се додатне дијагностичке процедуре од којих ће зависити даљи ток терапија и лијечења, рекла је Срни портпарол Клиничког центра Универзитета Сарајево Мерима Шехић.

„Његови основни витални параметри су стабилни. Раде се све додатне дијагностичке процедуре од којих ће зависити даљи ток лијечења“, рекла је Шехићева.

Тихић је јуче око 15.00 часова примљен на Институт за болести срца Клиничког центра. У тренутку када је примљен имао је отежано дисање и био у стању опште слабости.

Шехићева је напоменула да ће Клинички центар због великог интересовања јавности сваки дан око 12.30 часова давати информацију о Тихићевом здарвственом стању.

Тихић је већ мјесецима због тешке болести и операција одсутан из политичког живота. У посљедње вријеме се опорављао у својој кући у Шамцу, након што је прошле године оперисан је у Њемачкој.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *