Ангажоване Оружане снаге БиХ усљед поплава

Предсједништво БиХ јутрос је на хитној сједници донијело одлуку да се сви расположиви људски ресурси и материјално-техничка средства Оружаних снага БиХ ангажују на пружању помоћи цивилним органима и грађанима због поплава. Предсједништво БиХ овластило је министра одбране БиХ Зекеријаха Осмића да по потреби и на захтјев одговарајућих цивилних органа ангажује Оружане снаге на цијелој територији […]

четвртак, мај 15, 2014 / 13:50

Предсједништво БиХ јутрос је на хитној сједници донијело одлуку да се сви расположиви људски ресурси и материјално-техничка средства Оружаних снага БиХ ангажују на пружању помоћи цивилним органима и грађанима због поплава.

Предсједништво БиХ овластило је министра одбране БиХ Зекеријаха Осмића да по потреби и на захтјев одговарајућих цивилних органа ангажује Оружане снаге на цијелој територији БиХ.

Одлука ступа на снагу одмах и биће на снази све док постоји потреба за помоћ цивилним органима и грађанима на цијелој територији БиХ, саопштено је из Предсједништва БиХ.

Министру одбране БиХ наложено је да непрестално извјештава Предсједништво БиХ о стању на терену и о сваком појединачном ангажману ОС, као и свим пристиглим захтјевима за помоћ ОС.

Предсједништво БиХ ће наставити пажљиво да прати развој ситуације на терену и биће у непресталној комуникацији с надлежним цивилним органима у БиХ, наведено је у саопштењу.0 КОМЕНТАРА

  1. fonzo изнабадаш их сваком сликом, ма за њих је ванредно стање једино кад им закасни плата пола сата, све друго, брига их, нек се народ или научи пливати или подави у води, јер не разумије политику континуитета, пуног капацитета и пливања у говнима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *