Завршен спортски обојен фестивал

Идејни творац и директор "Вивиа Ран&Море Викенд” фестивала је Горан Ћорић. Он са својим тимом већ пет година успјешно промовише спорт и здраве навике међу генерацијама које расту, али и Бању Луку као одличан избор за елитне тркаче и рекреативце.

субота, 21 маја, 2022 / 19:31

Урнебесном "Цолор Фун Рун” завршен је пети "Вивиа Рун&Море Wеекенд” фестивал. Километри Бањалуке успјешно су обојени музиком, смијехом, плесом, другарством, поклонима… Најлуђи партy на планети муњевитом је брзином освојио и срце нашег града. Више од хиљаду малих и великих тркача уживало је у раскошним бојама спорта и забаве. Енергични бенд "Ултразвук" и полазници Музичког Атељеа Роцк Симфоније уз Фазонкову дружину, на плесни су подијум испратили све – од 7 до 107. Најбржи на стази добили су медаље и вриједне награде, а највриједнију 10-ку из другарства РМW волонтери и екипа Сервис центра "Дајте нам шансу – Звјездице."

"Одушевљена сам. Ово је набољи дан. Тешко је ријечима описати како се осјећам. Освојила сам прво мјесто у конкуренцији шестих разреда. А, атлетика је моја прва и највећа љубав. Жеља ми је да једном одем на Олимпијаду. Пресрећна сам што наш град има догађај на којем можемо упознати елитне тркаче с резултатима запаженим на свјетском нивоу.– каже 12-годишња Јелена Перичевић, ученица ОШ "Јован Јовановић Змај" из Бањалуке.

Тркама у оквиру којих су снаге одмјерили основци и средњошколци у борби за лични, одјељенски и школски резултат, али и предшколци којима су шарене медаље на циљу биле извјесне, претходиле су РМЦ Бањалука полумаратон, као централни догађај "Вивиа Рун&Море Wеекенд” фестивала, али и трке РМЦ 10к бy Метромедиа, Г-Дриве 5к Теам Рун. Најбржи на полумаратонској стази био је Ђуро Борбељ из Србије (1:07:42).

Најзеленија, најравнија и најбржа стаза у БиХ – идеална за постизање личних рекорда, али и олимпијских норми. Сертификат АИМСА-а. Експлозија навијачких емоција, музике и боја. Јединствен наградни фонд. Беспријекорна организација с полудеценијским искуством…

Друштвено одговорно дјеловање препознала је и подржала Делегација ЕУ у БиХ, те Олимпијски комитет БиХ као специјални партнер. Генерални спонзор фестивала је компанија за дистрибуцију и продају природне изворске воде "Вивиа".

Партнери "Вивиа Рун&Море Wеекенд” фестивала су и Г-Дриве, Тропиц/Мој Маркет, Нектар, Интерспорт, МyБоок, Спорт Висион, клиника Свјетлост, Метромедиа Гроуп, делегација Европске уније у БиХ, Олимпијски комитет БиХ и сви који воле спорт и забаву.Оставите одговор