Вукота на Јаје фесту у Доњим Жабарима

Предсједник СДС Вукота Говедарица оцијенио је да су предстојећи избори у БиХ шанса коју Савез за промјене не смије пропустити.

недеља, јун 10, 2018 / 19:14

„Савез за промјене никада није био јачи. Потписали смо споразум, дефинисали шта су наше дужности и обавезе када побиједимо и када преузмемо власт у Републици Српској. Ми морамо да будемо одговорни према Републици Српској и заједно са народом отворимо нове шансе и прилике. Избори су шанса коју не смијемо пропустити, имајући у виду да је власт довела Републику Српску у тешко стање“, рекао је Говедарица, који је кандидат Савеза за промјене за предсједника Републике Српске.

Он сматра да на предстојећим изборима има шта да понуди, за разлику од противкандидата Жељке Цвијановић.

Говедарица је данас посјетио традиционалну привредно-културну манифестацију „Јаје фест“ у Доњем Жабару коју организује компанија „Агрекс“, а на којој је ове године за све госте припремљена кајгана од 5.055 јаја.

Предсједник СДС-а рекао је новинарима да је компанија „Агрекс“ већ дуго година примјер доброг пословања у Републици Српској, на шта локална заједница, али и Српска треба да буду веома поносне.

„Компанија ‘Агрекс’ је веома позната у Републици Српској јер је фирма која ради од 1991. године, улаже у себе и самим тим изграђује Републику Српску и прави је примјер како успјешни људи могу да воде успјешне компаније“, истакао је Говедарица.1 КОМЕНТАР

  1. Ovaj Vukota je gori slijepac od Mladena.
    Nije da SDS nema pametnih,sposobnih ali ti ljudi ćute. Dal je to tako u svakoj stranci nemam pojma,ali je tačno što je nekad neko (mislim da je partizan) na Frontalu napisao za Radojičića „ožednio od mutavosti“.
    I takav mutav Radojičić pobijedio bi onda Ivanića da je bio kandidat SNSD,tako da nam ostaje nada da je mutavi Vukota harizmatičan u odnosu na omraženu Željku.
    U jednom dokumentarnom filmu o bračnom paru Čaušesku rečeno je nešto što oslikava današnju Republiku Srpsku.
    “ Državna propaganda je preuveličavala (misli se na Mileta) njegove rezultate,a za nju (omražena Željka) je potpuno izmišljala.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *