Вук Јеремић мијења Бобу Живојиновића на челу ТСС

Према писању Спортског журнала, по завршетку Скупштине Тениског Савеза Србије, која је протекла беспрекорно и окончана за само сат времена, министар иностраних послова у влади Србије Вук Јеремић стаће на чело ТСС. У најновијој подјели карата Боби Живојиновићу ће како ствари стоје припасти улога почасног предсједника. Актуелни предсједник отворио је редовну сједницу ТСС, поздравио све […]

уторак, 23 августа, 2011 / 14:32

Према писању Спортског журнала, по завршетку Скупштине Тениског Савеза Србије, која је протекла беспрекорно и окончана за само сат времена, министар иностраних послова у влади Србије Вук Јеремић стаће на чело ТСС.

У најновијој подјели карата Боби Живојиновићу ће како ствари стоје припасти улога почасног предсједника.

Актуелни предсједник отворио је редовну сједницу ТСС, поздравио све делегате и онда препустио вођење Скупштине Радмилу Арменулићу, потпредсједнику ТСС.

Када су новинари упитали Бобу да каже да ли је тачно да је постигнут договор између Савеза и опозиције и да би требало да на његово мјесто дође Вук Јеремић, Боба Живојиновић је мирно и дипломатски одговорио.

– Све што сам до сада радио и што ћу убудуће је у интересу тениса и за добробит спорта. Важно је да је успостављена позитивна атмосфера, радићемо све што је добро за унапређење белог спорта у земљи и свету – изјавио је Живојиновић.

На Скупштини ТСС није било Срђана Ђоковића. Опозиција је једино по трећој тачки дневног реда, која се тицала разматрања и усвајања завршног рачуна ТСС за 2010. годину који је изнио директор Савеза Душан Орландић, била уздржана.