Вишеград: Шест година од нестанка Милоша Тодоровића

Шест година од нестанка тада деветогодишњег дјечака Милоша Тодоровића, ученика ОШ "Вук Караџић" из Вишеграда, навршава се 7. новембра ове године.Милош Тодоровић је 7. новембра 2007. године у 9.30 сати посљедњи пут, с лоптом у руци, виђен на обали Дрине код Спортског центра "Ушће", садашњем Андрићграду. За несталим дјечаком трагали су вишеградска полиција, рониоци, гранична […]

среда, 6 новембра, 2013 / 09:46

Шест година од нестанка тада деветогодишњег дјечака Милоша Тодоровића, ученика ОШ "Вук Караџић" из Вишеграда, навршава се 7. новембра ове године.Милош Тодоровић је 7. новембра 2007. године у 9.30 сати посљедњи пут, с лоптом у руци, виђен на обали Дрине код Спортског центра "Ушће", садашњем Андрићграду.

За несталим дјечаком трагали су вишеградска полиција, рониоци, гранична полиција, родитељи, али никакав траг за протеклих шест година није пронађен.

Милошеви родитељи су, да би дјечак могао похађати наставу у петнаестак километра удаљеном Вишеграду од родног села Велетова, изнајмили кућу на обали Дрине.

Дјечак је прије одласка у школу узео лопту и отишао да се игра на теренима Спортског центра и није се вратио, подсјећа портал Висеград24.инфо.