Увоз из Холандије: Партија или журка за животиње?

Пресловљавамо са сарајстанског новоговара једно саопштење организације Ева, чисто порад документације искривљеног језика и мисли касте Невладинића.

субота, 15 децембра, 2018 / 11:02

Сарајево ће током викенда 15. и 16. децембра 2018. године бити домаћин међународне конференције у организацији Партy фор Анималс из Холандије. Најзанимљивији догађаји за ширу јавност су:

  1. Јавно предавање чланице холандског парламента: Цхристине Теуниссен у Сарајевској вијећници, у суботу 15. децембра и
  2. Сарајевска премијера филма Доминион у Артхоусе Критериону, у недјељу 16. децембра.

У вријеме када је Сарајево проглашено као најзагађенијим градом свијета, а истовремено се планета Земља суочава са потенцијалном опасношћу од потпуног нестанка свих дивљих животињских врста у 2026. години, гђа Цхристине Теуниссен ће управо говорити о одрживој будућности свих становника Земље и начинима на које можемо да заједнички спријечимо, предвиђени колапс у наредних 8 година овог стољећа.

Предавањима ће присуствовати еминентни људи из јавног и политичког живота, попут гђе Ане Бабић, бивше премијерке Кантона Сарајево, господина Дамира Арнаута, заступника у Парламентарној скупштини БиХ, професора доктора Александра Кнежевића и других.

Предавање почиње у 18:30 сати у суботу, а након истих услиједит ће закуска врхунске одрживе – веганске хране, у организацији једине босанскохерцеговачке творнице здраве хране Биона Беyонд д.о.о.

Премијера филма Доминион ће бити испраћена дискусијом са Тамасин Рамсаy, продуцентицом филма и чланицом Анимал Јустице политичке странке из Аустралије. А након дискусије, услиједит ће освјежење и закуска за све присутне. Почетак пројекције је заказан за 21 сат.1 КОМЕНТАР

Оставите одговор