17:26 Важан јубилеј: Прије 60 година први човјек у свемиру је постао онај који је писао ћирилицом17:02 Деманти градоначелника Приједора: СДС је извукао моје ријечи из контекста, неће ме посвађати са борцима ВРС16:17 Песков: Кијев мора поштовати обавезе из споразума у Минску15:45 Златна грозница тресе Источну Европу15:37 Борба против пандемије створила четрдесет нових милијардера15:22 Акције Алибабе порасле шест одсто у Њујорку након казне у Кини15:15 Зора Видовић присутна на прозивци ММФ за југоисточну Европу15:07 Џафи честита почетак Рамазана, Фронтал се придружује - он муслиманима малим словом, ми и онима што се пишу великим15:01 Новаковић-Бурсаћ: Тужилаштво БиХ ради политички задатак: Формирају предмет због обиљежавања Дана руских добровољаца, а ни један за злочине муџахедина14:51 Мира Пекић о економији у Дејтонки: Расту само задужења - дуг досегао 12 милијарди

Уједињена Српска у Кнежеву и Шипову: СЗП у Сарајеву оспорио Српској 760 милиона КМ

У петак, 21.09.2018. године, одржане су трибине Уједињене Српске у Кнежеву и Шипову на којима су се великом броју грађана представили кандидати за Народну скупштину РС.

субота, 22 септембра, 2018 / 11:42

Након сјајних и веома посјећених трибина Уједињене Српске у Бањалуци, велики одзив грађана на скупове у другим општинама регије најавио је да Уједињена Српска крупним корацима иде ка другом посланичком мандату у Изборној јединици три!

Предсједник УС др Ненад Стевандић рекао је да ће бирањем бољих људи у  Сарајеву који ће вољети Републику Српску бити отворена могућност за много бољи економски развој од чега ће корист имати и општине Шипово и Кнежево.

"Сјетимо се да је 760 милиона КМ ове године Савез за промјене оспорио Републици Српској. Потпуно је јасно да ће грађани имати много више користи од наше заједничке власти, од тога да предсједник Српске, члан Предсједништва БиХ, предсједник Владе РС и предсједавајући Савјета министара БиХ заједно раде у корист Српске, умјесто да се свађају као што је то случај док су представници Савеза за промјене на власти на нивоу БиХ", навео је Стевандић.

Он је истакао да Уједињена Српска на својим листама има образоване, младе људе, доказане у струци, који никада нису ништа покварили или уништили у Републици Српској, те да се програм партије заснива на три стуба – националној, економској и пронаталитетној политици.

Инфо служба УСОставите одговор