08:50 Градска управа БЛ позива на вакцинацију Синовцем08:39 Амбасада Руске Федерације: По Инцковом тумачењу, могао би узети калашњиков, побити све посланике НСРС и бити у праву16:32 Шарганова нула: Гдје то Додик/Шаровић иду на територију Ефбиха, да славе оснивање неке јединице ВРС?16:03 Украјина шаље мировне снаге у БиХ, јер им војска код куће не зна шта ће од смирености15:22 Љубиша Петровић отворио врата бијељинске градске управе седми пут15:17 Шаровић за добродошлицу: Представник је озбиљне земље, однос ка њему зависиће од његовог понашања15:13 Додик за добродошлицу: Шмит се лажно представља као Високи представник15:06 Хеликоптерски сервис Српске: Три летјелице гасе пожар у близини Вишеграда - два из Србије15:02 Вијести из свемира: Опадање притиска у модулу Звијезда, нема везе са прикључењем модула Наука на МСС09:15 Маске су пале - Корона у здравственим установама

Уједињена Српска у Кнежеву и Шипову: СЗП у Сарајеву оспорио Српској 760 милиона КМ

У петак, 21.09.2018. године, одржане су трибине Уједињене Српске у Кнежеву и Шипову на којима су се великом броју грађана представили кандидати за Народну скупштину РС.

субота, 22 септембра, 2018 / 11:42

Након сјајних и веома посјећених трибина Уједињене Српске у Бањалуци, велики одзив грађана на скупове у другим општинама регије најавио је да Уједињена Српска крупним корацима иде ка другом посланичком мандату у Изборној јединици три!

Предсједник УС др Ненад Стевандић рекао је да ће бирањем бољих људи у  Сарајеву који ће вољети Републику Српску бити отворена могућност за много бољи економски развој од чега ће корист имати и општине Шипово и Кнежево.

"Сјетимо се да је 760 милиона КМ ове године Савез за промјене оспорио Републици Српској. Потпуно је јасно да ће грађани имати много више користи од наше заједничке власти, од тога да предсједник Српске, члан Предсједништва БиХ, предсједник Владе РС и предсједавајући Савјета министара БиХ заједно раде у корист Српске, умјесто да се свађају као што је то случај док су представници Савеза за промјене на власти на нивоу БиХ", навео је Стевандић.

Он је истакао да Уједињена Српска на својим листама има образоване, младе људе, доказане у струци, који никада нису ништа покварили или уништили у Републици Српској, те да се програм партије заснива на три стуба – националној, економској и пронаталитетној политици.

Инфо служба УС