Триглав БХ осигурање пословало са непланирам добитком

САРАЈЕВО – Осигуравајуће друштво „Триглав БХ осигурање“ остварило је у првом полугодишту бруто добит (неживотних и животних осигурања) од 1.582.606 КМ, што је за 54,4 одсто више у односу на исти период 2009. године, и двоструко више у односу на планирану добит за наведени период. Капитал Друштва повећан је у том периоду за више од […]

понедељак, септембар 13, 2010 / 14:49

САРАЈЕВО – Осигуравајуће друштво „Триглав БХ осигурање“ остварило је у првом полугодишту бруто добит (неживотних и животних осигурања) од 1.582.606 КМ, што је за 54,4 одсто више у односу на исти период 2009. године, и двоструко више у односу на планирану добит за наведени период.

Капитал Друштва повећан је у том периоду за више од 2,5 милиона КМ и износи 32.540.787 КМ што омогућава стабилан развој и гарантује испуњење свих преузетих обавеза, док је комбиновани количник значајно побољшан, испод 100, што значи да је "Триглав" остварио профитабилно пословање из основне дјелатности.

Предсједник Управе "Триглав БХ осигурања" Фејсал Хрустановић рекао је да ово друштво својим начином и принципима рада израсло у респектабилну осигуравајућу кућу, саопштено је из ове осигуравајуће куће.

"Сигурно и стабилно пословање `Триглав БХ осигурања` је довољна референца за препознавање квалитета и повјерења које пружа", истакао је Хрустановић.

Када је ријеч о кадровској политици, "Триглав БХ осигурање" је и током 2010. године задржало свој циљ усмјерен ка развијању, јачању, усавршавању и едукацији кадровских ресурса, а све ради даљег задржавања кадровске структуре која може квалитетно одговорити захтјевима тржишта који су се у протеклом периоду показали изузетно захтјевним, наводи се у саопштењу.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *