Телефонија Видаковић добила посао одржавања јавне расвјете у Бијељини

Градоначелник Љубиша Петровић данас је са представником компаније "Телефонија Видаковић" из Добоја потписао уговор о одржавању јавне расвјете у Бијељини. Том приликом, Петровић је истакао да је процес провођења јавне набавке био дуготрајан и да је ометање истог нанијело велику штету грађанима, јер су улице биле неосвијетљене.

среда, 23 марта, 2022 / 16:27

Данас је велики дан за Градску управу, јер је добијена значајна правна битка – потписали смо уговор о одржавању јавне расвјете у Бијељини. Одржавање јавне расвјете је, у претходном периоду, било заустављено, јер је блокада процеса јавне набавке трајала чак седам мјесеци. Данашњим потписивањем уговора ставили смо тачку на систем одржавања јавне расвјете за ову годину – нагласио је Петровић и додао да је вриједност уговора 170.000 КМ.

Он је појаснио да је, упркос опструкцијама, које су долазиле од стране предузећа која су жељела да систем јавне расвјете буде нефункционалан, Градска управа издржала све блокаде и дочекала дан да овај уговор буде потписан.

Истовремено, извињавам се, у своје и име Градске управе, свим грађанима који су морали да трпе блокаду. Извођач радова са којим је потписан уговор ће већ у петак почети са радовима користећи све капацитете, с циљем да се надокнади изгубљено вријеме. Што се рокова тиче, инсистирали смо да радови почну што прије, а то у овом случају значи за највише 48 часова – казао је градоначелник Петровић.

Представник компаније "Телефонија Видаковић", Велибор Видаковић, поручио је да је ова компанија искусна у обаљању свог посла, те да ће ангажовати све капацитете да процес одржавања јавне расвјете у Бијељини буде брз и ефикасан, дјелујући по претходно утврђеним приоритетима.