Будућност у повратку: Миле Додик није Александар Лукашенко

Водите рачуна да је у питању текст из штампе, након избора од прије деценију. Обратите пажњу да су неки од приједлога и ставова, тек сада дио званичних политичких обећања. Будите свјесни да у Српској постоје људи који нијесу ничији, до само њени.


Доживотна срамота

Хашка инквизиција има још један пламичак и гаси се. Уз потпуно очекиван резултат и кваризубно таблоидичан крај. Срамота коју су Срби нанијели сами себи, пак, остаће вјечно.Амфилохије: Огријешио сам се о Слободана Милошевића

Архиепископ цетињски и митрополит црногорско приморски Амфилохије казао је да осјећа грижу савјести јер, по наговору из цркве, није отишао у хашки трибунал да свједочи у корист Слободана Милошевића. За то се јавно извинио, на сахрани његовог брата.Милошевић хтио да ликвидира Месића?

Опште прихваћена чињеница је да је посљедњи ексер у мртвачки сандук Југославије забио Стјепан Месић, посљедњи предсједник Предсједништва СФРЈ.


Суперслоба и пријатељи суда

Данас је годишњица смрти Слободана Милошевића. Један есеј поводом тога, као најава сутрашње, годишњице смрти Зорана Ђинђића.