Караџић: Гадафи и Арафат савјетовали Алији да остане са Србима

У другом наставку интервјуа са првим предсједник Републике Српске који објављују Вечерње Новости, Караџић открива зашто је пропао историјски српско-муслимански споразум и какав је био његов лични однос са Алијом Изетбеговићем.


Милан Благојевић: О јадности правосудне неистине

Много тога противправног везано је за Трибунал у Хагу и оно што је остало послије њега, за шта је скован рогобатни назив “Међународни резидуални механизам за кривичне трибунале”, који сам по себи довољно говори у како јадном стању се налази међународно право.Садик Ахметовић очински кори Говедарицу у отвореном писму

Отворен писмо са координатама „19.09.2018. Сребреница“, које преносимо у цјелости, упућено је поводом Говедарицине поруке Љиљани Зелен-Караџић да поручи Радовану Караџићу да ће нови предсједник бити као он, а не као актуелни.


Изетбеговићев предмет значајан и за јавност и за Караџићеву одбрану

Након што су из Хага на наш захтјев одбили објављивање аката о покретању и обустављању истраге ратних злочина у предмету Алије Изетбеговића и оптужнице која је против њега припремљена; о тој одлуци се за Фронтал.СРБ очитовао и Питер Робинсон, бранилац Радована Караџића пред ММКС-ом.Да то Ратко Младић није можда шугав?

Двије посљедње колумне нијесам писао сриједом, већ четвртком. Тако је Хаг одлучио. Сад се ја одлучујем за петак. На толико имам право. Моја је колумна.


Караџић крив и за самоодбрану од НАТО

Судско вијеће Хашког трибунала закључило је да је први предсједник Републике Српске Радован Караџић крив за узимање посматрача УН за таоце током рата, те одговоран за злочине над становништвом Сарајева, али и да је такозвана Армија БиХ гађала циљеве УН и територије под својом контролом како би привукла пажњу међународне заједнице.