Ветерани "Врбаса" неуморни у сакупљању помоћи за Србе не КиМ

Ветерани бањалучког Фудбалског клуба "Врбас" данас ће, у оквиру хуманитарне акције косовским Србима "Бањалука је с вама", дјеци из села Милешева код Обилића уручити рачунар и друге божићне пакете, потврдио је Срни предсједник Организационог одбора за помоћ Србима Космета Милорад Арлов.


Бања Лука: Телеграм подршке Србима на Космету

Предсједник Организационог одбора за прикупљање помоћи за Србе на Космету Милорад Арлов упутио је данас телеграм подршке српском народу на Космету, представницима српских општина, владики рашко-призренском Теодосију и ветеранима ФК "Трепча" и "Мокра Гора".

Космет: Ветерани ФК Врбас учествовали у протестној шетњи

Ветерани Фудбалског клуба ФК "Врбас" из Бањалуке учествовали су данас у протестној шетњи спортских колектива Косовске Митровице и одиграли пријатељски утакмицу са ветеранима ФК "Трепча" из овог града код моста на Ибру који раздваја сјеверни и јужни дио Косовске Митровице.


Хуманитарна акција ветерана ФК Врбас: Koнвој сутра креће за Косово

Из Бањалуке ће сутра у Косовску Митровицу кренути контингент основних животних намирница у вриједности 60.000 КМ, који је у оквиру хуманитарне акције за помоћ Србима на Косову и Метохији "Бањалука је са вама", прикупљен донацијама институција, привредника и грађана Републике Српске.