Ћузулан укратко против иступа Јошића и Букејловићке

"Проблем Добоја је очигледна подршка Вукоти Говедарици као предсједнику СДС-а. Јошић није изабран као независни кандидат него као кандидат СДС-а и срамотно је њихово понашање", поручио је Драган Ћузулан, потпредсједник Српске демократске странке реагујући на данашње изјаве Данијела Јошића.

Ко ће водити изборне штабове?

Иако се још увијек нагађа ко ће бити кандидати странака из Српске на општим изборима, зна се ко ће водити изборне штабове.


Ћузулан: СДС је побједник избора

Генерални секретар СДС-а Драган Ћузулан изјавио је да је СДС на локалним изборима освојио 31 начелничку позицију директно, а девет са коалиционим кандидатом, што ову странку чини побједником избора.Тешановић-Ћузулан: На Јахорини разговарамо о формирању Савјета министара

СНСД је већ дуго спреман за формирање власти на нивоу БиХ, али у оквирима Дејтонског мировног споразума, те са поштовањем принципа ротације, гдје би Републици Српској требало да припадну четири министарска мјеста, међу којима и Министарство спољних послова – рекла је потпредсједница СНСД-а Нада Тешановић.


Радојичић: Сканадолзан захтијев Џуве у вези Мухидина Башића

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Игор Радојичић сматра да је скандалозно уколико је директор Обавјештајне агенције БиХ Алмир Џуво од хрватског члана Предсједништва Жељка Комшића тражио стопирање истраге за ратне злочине која се води против начелника Агенције Мухидина Башића.Иванић: Опозиција у РС се уједињује у једну странку?

У РС се воде интензивни разговори у вези с обједињавањем опозиције, а није искључено да неколико већих опозиционих странака формирају потпуно нову политичку партију као правни субјект, открио је за "Аваз" лидер ПДП Младен Иванић