Стижу наши представнци из иностранства на састанак са министром

Министар за економске односе и регионалну сарадњу, Жељка Цвијановић, са сарадницима, разговараће сутра са шефовима представништава Републике Српске у иностранству. Тема састанка је активности представништава Републике Српске у иностранству у нарденом периоду. Састанку ће присуствовати: Шеф Представништва у Руској Федерацији, са сједиштем у Москви, Душко Перовић; Шеф Представништва у Краљевини Белгији, са сједиштем у Бриселу, […]

четвртак, април 14, 2011 / 22:14

Министар за економске односе и регионалну сарадњу, Жељка Цвијановић, са сарадницима, разговараће сутра са шефовима представништава Републике Српске у иностранству.

Тема састанка је активности представништава Републике Српске у иностранству у нарденом периоду.

Састанку ће присуствовати: Шеф Представништва у Руској Федерацији, са сједиштем у Москви, Душко Перовић; Шеф Представништва у Краљевини Белгији, са сједиштем у Бриселу, Марио Ђурагић; Шеф Представништва у Израелу, са сједиштем са сједиштем у Јерусалиму, Арије Ливне; Шеф Представништва у Републици Србији, са сједиштем у Београду, Млађен Цицовић; Шеф Представништва у СР Њемачкој, са сједиштем у Штутгарту, Мићо Ћетковић.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *