Стевандић: Свако политичко дјеловање у случају Драгичевић је злоупотреба

Потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић изјавио је Срни да је свако дјеловање мимо емпатије према породици настрадалог Давида Драгичевића, на Тргу Крајине у Бањалуци злоупотреба те трагедије.

понедељак, 15 октобра, 2018 / 20:32

Стевандић је рекао да се лично залаже да кривци за трагедију буду пронађени и кажњени, али да њих не тражи ни власт ни опозиција, већ искључиво институције Републике Српске.

"Ту нема простора за опозиционо и позиционо дјеловање, већ само за рад институција које су задужене да пронађу кривце", поручио је Стевандић.

Он је додао да су лидери опозиције, након што су незадовољни изборним резултатима схватили да су поражени, почели форсирати причу о крађи избора да би имали алиби за њихово неприхватање.

"Надам се да у опозиционим партијама има довољно паметних људи да одбаце такве приједлоге властитог руководства који нас воде у неред и да се резултати избора прихвате", рекао је Стевандић.

Он је навео да избори представљају суд народа и да свако ко не прихвата суд властитог народа хоће да неко други овдје суди и поставља руководство.

"Подршка од тог неког другог је јасна и усмјерена је на стварање сукоба и напетости да се не би на вријеме формирала власт и функционисале институције", закључио је Стевандић.17 КОМЕНТАРА

 1. Злоупотреба народа, потпуно се слажем докторе,код Ниџе увијек искрено, па шта Бог да.

  Тешка злоупотреба, исто као што је злоупотреба народа кад освојиш мандат на једној причи, а онда пређеш код оних за које си тврдио да нема већих лопова на свијету.

  Злоупотреба народа је и кад одбијеш да будеш посланик зелених, да часно заступаш једину нормалну и позитивну причу у Српској, па оснујеш партију која све уједињује, онда преко ње још више разјединиш народ, а ти као предсједник „ујединитеља“ одеш на компензациону листу друге партије.

  Чујем да си и тамо извисио, још ако провјере гласање, па оде оних навучених 0,15%, оде све у три пике материне, зар не Симо?

  Извини докторе, ништа лично, само сам одлучио да сјебем све који су на путу ЗЕЛЕНИМ СРПСКЕ, односно, да склоним све „моралне вертикале“ које стоје на путу опстанка Српске.

  Нећеш бити једини, ништа не секирај, нек се спреме „патриоте“ на обије стране.

  Значи, креће ЗЕЛЕНИ ЦУНАМИ.

  1. Imam jedno pitanje za tebe. Zasto nakon svakog mog odgovora tebi prizivas simu u pomoc? Ne moze ti hiljadu sima pomoci kad sam ja u pitanju. Zasto? Ne radim u drzavnom aparatu, nisam opozicioni poslanik, samostalni obrtnik i moze mi se da idem do kraja. Da kazem svima da je stevandic ubica.

  2. “Ne radim u drzavnom aparatu, nisam opozicioni poslanik, samostalni obrtnik i moze mi se da idem do kraja.“

   Сереш!

   Управо сте ви самостални обртници најзависнији од власти.
   Вас могу најлакше јебати.

  3. Ne serem. Samo vas posmatram kako se lozite na svaku vijest o crvenoj beretki. Kako ga se samo bojite, a da potrci 100 metara dobio bi infarkt miokarda. Kapetane, nemoj da se sada pravdas. Priznaj da se bojis beretke.

 2. То је пошалица која се користи редовно, иначе, не слажем се са твојим коментаром за Стевандића,нити је убица, ја додајем, нити је глуп, напротив.

  Па да није ЈАК не би му Ниџо понудио партију, све због општег интереса.

  Штета, када је напустао СДС, био је најјачи опозиционар, са нама је за само три године могао постати политичар са највећим угледом у Европи од свих политичара у БиХ.

  1. Ко га је спиновао за комби?

   Ћерај се у пизду материну лаживу!

 3. Кад кажем да сте спиновали, не мислим на тебе, него на „твоје“док је био опозиција, ето доказа да често мислиш да мислиш.

  Џаба, поред толико памети, сујета је јача, због тога и јесмо гдје јесмо, што у Српској, што у Србији.

  1. Црвени комби је спиновао Васковић, и раније и сада, а ти сад докажи да је Васковић био „наш“.

  2. А мој спин за Стевандића је да је неписмени главоња, са истакнутим депелижућим способностима.

 4. Ви сте почели око тога,не мислим на Фронталу, а „блогер“ наставио кад је прешао код вас?

  Али као да је то битно у држави гдје је МОРАЛ ПРВИ УМРО, држави у којој је данас правило лагати, красти, спиновати……………., а изузетак, остати усправан и честит, зар не?

 5. Не мислиш ти Симо то за Стевандића, а и није „неписмен“, једно је правопис,ту је показао да не стоји најбоље, друго је бити писмен политичар,што он свакако јесте.

  Није ни дупелизац више, ни мање, него сви политичари које је „неко“ исфорсирао, он је једноставно јак за политике, до душе, са дозом среће, једноставно речено, класичан продукт овог (не) времена широм свијета,зар не?