Срби попуше највише цигара

Са чак 2.861 попушеном цигаретом годишње по особи, Срби су заузели мјесто највећих пушача на свијету, показује истраживање које је спровео "Вол стрит џорнал”. Одмах иза Србије су Бугари који годишње попуше 2.822 цигарета, а следе Грци са 2.795 цигарета по особи годишње. Руси су на четвртом мјесту са 2.786 цигарета по особи, док се […]

четвртак, 1 новембра, 2012 / 14:44

Са чак 2.861 попушеном цигаретом годишње по особи, Срби су заузели мјесто највећих пушача на свијету, показује истраживање које је спровео "Вол стрит џорнал”.

Одмах иза Србије су Бугари који годишње попуше 2.822 цигарета, а следе Грци са 2.795 цигарета по особи годишње.

Руси су на четвртом мјесту са 2.786 цигарета по особи, док се на средини љествице налази Хрватска у којој један пушач попуши у просјеку 1.621 цигарету за годину дана, преноси „Вечерњи лист”.

Од Хрвата су већи пушачи и грађани Босне и Херцеговине, Украјине, Бјелорусије гдје једна особа попуши више од 2.000 цигарета годишње.

Најмање се цигарета попуши у Етиопији, Чаду, Камеруну и Индији, гдје је број попушених цигарета мањи од 100 по особи.0 КОМЕНТАРА

  1. I, to je jedan od dobro isplaniranih nacina ubijanja Srba. Kod nas cigare, alkohol najjeftiniji u Evropi. Da je rezimu stalo do zdravlja i zivota ljudi hljeb bi bio jeftiniji, a kutija cigara bila bi kao u normalnim zemljama.
    Ubijaju nam djecu, otvorili su im cijelu noc lokale, organizuju se takmicenja u brzom ispijanju piva , i to reklamiraju na tv-u, heineken parti, nektar parti, jeger parti… Najpijanijijim djevojkama u jutarnje sate toce besplatan alkohol…, a onda cijeli da prespavaju , ukoliko stignu zivi kuci, ukoliko ih ne ubiju pijani vozaci. Samo tako nece mladi pitati za posao, nece glasati, nece imati 68. … I ko ne vidi da je ovo namjerno ubijanje nase djece, debilan je, ili pijan.

  2. Приједоре, свака ти је к’о Његошева:-)

    Још кад купиш дневну штампу и кад наиђеш на секси огласе, а баш сам гледао у закону да је то забрањено, али ко мари закон кад је у питању зарада.његово величанство Новац је уништио све добро и духовно и материјално што смо имали. Па тако мођжемо очекивати још горе-да нестанемо са ових простора због недостатка мјере у свему, као и недостатка врлине. Такође би требало ограничити и називе појединих локала.Замислите да вам дијете свако вече излази у Опијум?!!!