СПО: "Црна рука" из Аустралије пријети Драшковићу

Организација "Црна рука” из Аустралије упутила је пријетеће писмо у којем је осудила на смрт лидера Српског покрета обнове Вука Драшковића и његову супругу Даницу због политике према Косову, рекао је потпредсједник СПО Александар Југовић. Југовић је прецизирао да је писмо стигло у централу странке и да је наведено да се “Драшковић осуђује на смрт […]

четвртак, 17 новембра, 2011 / 09:56

Организација "Црна рука” из Аустралије упутила је пријетеће писмо у којем је осудила на смрт лидера Српског покрета обнове Вука Драшковића и његову супругу Даницу због политике према Косову, рекао је потпредсједник СПО Александар Југовић.

Југовић је прецизирао да је писмо стигло у централу странке и да је наведено да се “Драшковић осуђује на смрт због политике коју води према Косову и изјава датих јавности поводом извјештаја служби безбједности на скупштинском Одбору за одбрану и безбједност” о догађајима на административним прелазима Јариње и Брњак.

Он је нагласио да се Драшковићу “даје се рок од три мјесеца и његовој супрузи Даници да промијени политику према Косову”.

Југовић је изразио наду да ће полиција, којој је писмо предато, реаговати најбрже могуће.

Драшковић је рекао да ове пријетње представљају “додатну потврду да се Србија враћа у деведесете године”.

Драшковић је са лидером Либерално-демократске партије Чедомиром Јовановићем учествовао на округлом столу са истакнутим грађанима који су подржали декларацију “Преокрет”, а затим је говорио на трибини са истом темом у нишком Народном позоришту.0 КОМЕНТАРА

  1. Свим добрим Србима у Србији… мани те се Вука манитога… Да смо га ми слушали никад неби имали своју Републику Српску,него би данас били под зулумом ага и везира или би без ичега лутали по бјелом свијету.Пријетње нису плод болесног ума него здраве потребе.Начитан је човјек па нека позове ону народну “испеци па реци“.

  2. Пун ми је к…ц ових осунчаних патриота на даљину, ево да им помогнемо, можемо им послати и нашег Чанковића, да буду комплетне будале, чуј они осудили, ОМГ, па браћо, осудите онда на смрт и пар милиона осталих Срба које боли нека ствар за Косово, почев од државног врха па на даље, лако је лапрдати из Мелбурна, и то углавном лапрдају они што су се измакли одавде у рату, дајте господо какав приједлог и укључите се активно у проблем, није патриотизам слушати Јандрино јато и Миљанића како арлаучу о родном крају и пити пиву у друштву коала.
    Да неко не помисли да браним овог наркомана, али што је много, много је.