Миодраг Зарковић: Војислав Коштуница, за и против

Није ми нужно циљ да нападам или браним Коштуницу, већ да га упоредим са велеиздајницима и штеточинама које су га наследиле. Чврсто сам уверен да је био неупоредиво мање погубан по српске националне интересе и од Ђинђића, и од Тадића и Вучића.


Вук Драшковић измислио човјека чије биљешке су главни извор сазнања о краљу Александру Карађорђевићу

Вук Драшковић је као главни извор за своје романе, за које тврди да се строго држе стварности, користио дневничке белешке човека за кога историчари нису чули, чија писања нигде нису објављивана, о коме податке наводи једино сам Драшковић.

Милан Никчевић: Иако заборављен, СПО је државотворна странка Српске

Да ли сте знали да у Српској постоји још увијек Српски покрет обнове? Име ове странке помиње се у одлуци о оснивању Скупштине српског народа у Босни и Херцеговини, чиме је уцртана у стварање Српске. Дан након Дана Републике, разговарамо са Миланом Никчевићем, једним од преосталих чланова СПО у РС.


Укинута првостепена пресуда за атентат на Драшковића

Апелациони суд у Београду укинуо је првостепену пресуду којом су некадашњи челници београдског ДБ-а Милан Радоњић, Ратко Ромић и Стеван Баста били осуђени на казне затвора због атентата на лидера Српског покрета обнове Вука Драшковића у Будви 15. јуна 2000. године.
СПО: "Црна рука" из Аустралије пријети Драшковићу

Организација "Црна рука” из Аустралије упутила је пријетеће писмо у којем је осудила на смрт лидера Српског покрета обнове Вука Драшковића и његову супругу Даницу због политике према Косову, рекао је потпредсједник СПО Александар Југовић.


Чеда и Вук позвали Тадића да преокрене политику

Представници ЛДП, СПО, СДУ, дијела невладиног сектора и истакнути поједници из јавног живота Србије позвао је данас председника Србије Бориса Тадића да потпише проглас "Преокрет” који подразумијева промјену косовске политике и наставак европских интеграција.