Сони Ерискон спрема Плејстејшн телефон

Плејстејш телефон компаније Сони Ериксон све је чешћи предмет интересовања електронских медија и о њему се шири све више незваничних информација. Није више никаква тајна да такав уређај постоји, а по свој прилици, премијеру би могли да видимо раније него што смо мислили. Најновије информације долазе са портала techcrunch.com, који преноси ријечи "неименованог, али поузданог […]

уторак, новембар 30, 2010 / 17:56

Плејстејш телефон компаније Сони Ериксон све је чешћи предмет интересовања електронских медија и о њему се шири све више незваничних информација.

Није више никаква тајна да такав уређај постоји, а по свој прилици, премијеру би могли да видимо раније него што смо мислили. Најновије информације долазе са портала techcrunch.com, који преноси ријечи "неименованог, али поузданог извора".

Тај извор тврди да телефон има фантастичан екран, који се без проблема може упоредити са дисплејом aјфона 4. Екран је заснован на технологији која се користи код Бравиа телевизора компаније Сони, што ће бити посебан маркетиншки адут.

По ријечима овог извора, премијера телефона неће бити одржана ове године (иако су се појавиле информације да би се то могло десити у децембру), а највјероватније ће свјетлост дана угледати у фебруару, на Свјетском мобилном конгресу, како је и наговијештено из саме компаније.

Циејна телефона би требало да се креће око 500 долара, а у ту цифру је укључено и пет игрица. Цијена појединачних игрица требало би да се креће око 10 долара.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *