СНСД у Дом народа послао своју четворку, ДНС се самопонизио

Тајним гласањем посланици Народне скупштине Републике Српске данас су на посебној сједници изабрали пет делегата у Дом народа Парламентарне скупштине БиХ.

среда, 5 децембра, 2018 / 19:59

Делегати Дома народа Парламентарне скупштине БиХ из Републике Српске су Никола Шпирић, Средоје Новић, Душанка Мајкић, Лазар Продановић и Младен Босић – четири делегата из СНСД и један из СДС.

Народни посланици гласају за једну од листи на којима се налази више имена, а листе могу предложити странке и појединци, па је СНСД имао више њих. Двије листе СНСД су добиле по 14, а двије по 12 гласова. СДС је имао 14 гласова.

Занимљиво је да је листа посланика ДНС Дарка Бањца није добила ни један глас, јер су посланици те странке гласали само за кандидате СНСД. Без "Чубриловићеве групе" имали су само осам гласова што је недовољно да изгласају једног делегата.

Без мјеста у Дому народа остао је Младен Иванић, јер је ПДП имао тек 9 гласова, а листа СП је имала 7.1 КОМЕНТАР

 1. Сједим пред сеоском продавницом и пијемо пиво. Прича по прича кад ће ти један домаћин како се он покушао запослити у Тесли прије рата.
  Прича како се фирми ниси могао примаћи ни са рогуљама осим преко комитета.
  Мени онда постаде јасно да је она прича ( списак сарадника УДБА-е) стварно тачна.
  Јер је у фирми радио брат од “ ПОДГОРЕ“ који је био контролор “ ПАБЛА“.

  А сад читам ово па се сјетим неки дан сретнем једног весељака ишћерало га из странке па он онако очајан каже мени да је дошао на идеју да нађе камеру РТВ БН да изјави за дневник:
  – “ Колико Милорад плаћа Пробоса да уништава Смрдску демократску“?

  1. Акцизни мен форевер
  2. УДБА-ш форевер
  3. Месна индустрија форевер
  4. Приватизација здравства форевер
  5. Пробос утемељивач форевер

  Да је млади гуслар фаца као што није да избаци Пробоса гарантујем да би га Милорад ухљебио ко Чубрија макар морале све маске пасти.