Није златна, али није ни сребрена: Спремите се за Дане малине по 15. пут!

Традиционална сајамска манифестација 15. "Дани малине" у Братунцу ове године биће одржана 9. и 10. јуна, одлучено је на сједници Организационог одбора за припрему и одржавање сајма, који је данас и конституисан у овој општини.


Продановић: СНСД ће предложити смјену Шаровића

Клуб СНСД-а упутиће наредних дана захтјев Колегијуму Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ да се на сједници овог дома гласа о смјени министра спољне трговине и економских односа БиХ Мирка Шаровића, изјавио је Срни делегат СНСД-а у Представничком дому Лазар Продановић.


Продановић: Опозицији потребна креативност

Члан Главног одбора СНСД-а Лазар Продановић изјавио је Срни да би опозиција могла да буде креативнија у представљању стања у Републици Српској, тим прије, јер су њени аргументи недовољни када су у питању укупна економска и политичка ситуација.


Продановић: Преко матичног броја жели се унитаризовати БиХ

Члан Главног одбора СНСД-а Лазар Продановић оцијенио је данас да захтјеви за регистрационим подручјима која прелазе ентитетске линије разграничења у БиХ представљају позив на унитаризацију БиХ и непоштивање Устава.Продановић: СДС мора да има искренији однос према споразуму са СНСД-ом

Посланик СНСД-а у Представничком дому парламента БиХ Лазар Продановић сматра да је грешка што се дјеловање СДС-а из Републике Српске преноси на ниво БиХ, јер је у супротности са начелима заједничког наступа у институцијама БиХ.Продановић: Вашингтон схватио гдје је највећи проблем у БиХ

Члан Уставноправне комисије парламента БиХ Лазар Продановић оцијенио је да отварање приче о уставним промјенама у Федерацији БиХ представља најбољи доказ да је Вашингтон коначно схватио гдје је кључ проблема у БиХ.


Продановић: 30 одсто буџета БиХ могло би бити уштеђено

Око 30 одсто укупних буџетских средстава на нивоу БиХ могло би бити уштеђено ако би се рационално приступило сегментима који чине значајну расходовну ставку код низа новоуспостављених институција на нивоу БиХ, изјавио је Срни посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Лазар Продановић.