14:14 Пале, Мркоњић, Бања Лука: МУП РС подносио пријаве о кривичном дјелу "непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије"14:06 Бијељина добила новог прволигаша, Мићо части са 5.000 КМ13:41 Паралелна стварност и у ваше име: Џаферовић пише предсједнику Азербејџана и криви Јермене13:13 Јавио се спонзор: Ердоган каже да је вријеме за окончање јерменске окупације13:07 Њујорк Тајмс напада Трампа да није платио порез 10 година, он каже да су фејкњузери13:03 Министарство одбране Азербејџана пријети Јерменији "одговарајућом акцијом одмазде"12:53 Непрактичност азбукоубиства: Б или В?12:43 Дарко Ристов Ђого: Још двије цртице о Српству, небесима, етносу, етосу и Црној Гори12:35 Гради се нови мост у Рачи: Михајловићка и Поповић једини поменули Српску12:19 Коначно неко: Милош Ковић поднио пријаву против Николе Самарџића због одобравања геноцида над Србима

Смијењен Фахрудин Радончић

Дом народа Парламентарне скупштине БиХ данас је, на иницијативу СДА, смијенио министра безбједности БиХ Фахрудина Радончића. Против смјене гласали су хрватски делегати из ХЗД-а БиХ Борјана Кришто и Драган Човић, а уздржани су били српски делегат Крстан Симић и хрватски Стјепан Крешић. Једини заинтересован за расправу о овом питању био је Човић, који је и […]

уторак, 29 априла, 2014 / 13:54

Дом народа Парламентарне скупштине БиХ данас је, на иницијативу СДА, смијенио министра безбједности БиХ Фахрудина Радончића.

Против смјене гласали су хрватски делегати из ХЗД-а БиХ Борјана Кришто и Драган Човић, а уздржани су били српски делегат Крстан Симић и хрватски Стјепан Крешић.

Једини заинтересован за расправу о овом питању био је Човић, који је и предсједавајући Дома народа.

Он је оцијенио да није добро да БиХ неколико мјесеци прије избора остане без парламентарне већине, јер би то могло блокирати доношење било каквих одлука.

Иницијативу за Радончићеву смјену покренуо је СДА, након фебруарских нереда током демонстрација у којима је, између осталог, у Сарајеву запаљена и зграда Предсједништа БиХ.

Радончићеву смјену претходно је изгласао и Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.Оставите одговор

Смијењен Фахрудин Радончић

Представнички дом Парламентарне скуштине БиХ, на иницијативу посланика СДА, смијенио је данас министра безбједности БиХ Фахрудина Радончића.

четвртак, 13 марта, 2014 / 15:25

Представнички дом Парламентарне скуштине БиХ, на иницијативу посланика СДА, смијенио је данас министра безбједности БиХ Фахрудина Радончића. Continue reading „Смијењен Фахрудин Радончић“0 КОМЕНТАРА

 1. Вјероватно ће се сад неко коначно неко сјетити да покрене поступка против г. Радончића, за злочине у Трусини и Ступном Долу, као што што је поднесен извјештај за Х.Селимовића.
  На жалост, БиХ, неће напредовати док су на челу њених институција особе које се сумњиче за ратне злочине.
  До када ће се штитити разни Дудаковићи, Бешлагићи, Мехмедовићи и сл.

 2. Neprilagodjen, 13.03.2014. 21:16:32 [108290]
  Злочин се десио у селу Поникве код Чајнича,који је командовао Радончић.Постоји и транскрипт.Прочитај.

  http://058.ba/2012/02/ni-posle-19-godina-nema-istrage-o-masakr-u-cajnicu/
  Никад више браћа.

Оставите одговор