Смијењен Фахрудин Радончић

Дом народа Парламентарне скупштине БиХ данас је, на иницијативу СДА, смијенио министра безбједности БиХ Фахрудина Радончића. Против смјене гласали су хрватски делегати из ХЗД-а БиХ Борјана Кришто и Драган Човић, а уздржани су били српски делегат Крстан Симић и хрватски Стјепан Крешић. Једини заинтересован за расправу о овом питању био је Човић, који је и […]

уторак, 29 априла, 2014 / 13:54

Дом народа Парламентарне скупштине БиХ данас је, на иницијативу СДА, смијенио министра безбједности БиХ Фахрудина Радончића.

Против смјене гласали су хрватски делегати из ХЗД-а БиХ Борјана Кришто и Драган Човић, а уздржани су били српски делегат Крстан Симић и хрватски Стјепан Крешић.

Једини заинтересован за расправу о овом питању био је Човић, који је и предсједавајући Дома народа.

Он је оцијенио да није добро да БиХ неколико мјесеци прије избора остане без парламентарне већине, јер би то могло блокирати доношење било каквих одлука.

Иницијативу за Радончићеву смјену покренуо је СДА, након фебруарских нереда током демонстрација у којима је, између осталог, у Сарајеву запаљена и зграда Предсједништа БиХ.

Радончићеву смјену претходно је изгласао и Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.Смијењен Фахрудин Радончић

Представнички дом Парламентарне скуштине БиХ, на иницијативу посланика СДА, смијенио је данас министра безбједности БиХ Фахрудина Радончића.

четвртак, 13 марта, 2014 / 15:25

Представнички дом Парламентарне скуштине БиХ, на иницијативу посланика СДА, смијенио је данас министра безбједности БиХ Фахрудина Радончића. Continue reading "Смијењен Фахрудин Радончић"0 КОМЕНТАРА

  1. Вјероватно ће се сад неко коначно неко сјетити да покрене поступка против г. Радончића, за злочине у Трусини и Ступном Долу, као што што је поднесен извјештај за Х.Селимовића.
    На жалост, БиХ, неће напредовати док су на челу њених институција особе које се сумњиче за ратне злочине.
    До када ће се штитити разни Дудаковићи, Бешлагићи, Мехмедовићи и сл.