Дани(ј)ел Симић: За чије бабе здравље?

Нијесам склон тврдњи да власти широм свијета лажу о здравственим посљедицама КОВИД-19. Напротив. Људи умиру од грипе сваки дан. Одувијек. Само је сад неком приспјело да о томе извјештава и право питање је исплате ли се уведене противмјере?

Ефбих бира делегате у Дому народа ПСБиХ, утјешне фотеље за Човића, Бећировића, Изетбеговића, Радончића…

Након што наредне седмице буде конституисан Дом народа Федерације БиХ, биће отворен пут и за избор бошњачких и хрватских делегата у државни Дом народа, који има 15 делегата, по пет из сваког конститутивног народа.


Сиједој глави Радончићу, није баш све потаман

Кандидат СББ-а за бошњачког члана Предсједништва БиХ Фахрудин Радончић изјавио је да ће резултати за бошњачког члана Предсједништва БиХ, као и сви други који дођу за СББ бити врло дискутабилни.Формула 3 на 3 или Свако има своју ТВ

У представљању лица која се кандидују да заступају муслимански плебс у Предсједништву БиХ, дошло је до комично-гротескне ситуације, да су тројица била на ФТВ1, а друга тројица на ФТВ2 (БХТ).


Радончић: Вучић је озбиљан државник који разумије Бошњаке

Бивши министар безбједности БиХ и лидер Савеза за бољу будућност Фахрудин Радончић оцјенио је да је српски премијер Александар Вучић озбиљан државник, који разумије Бошњаке и бошњачке проблеме и да ће зато са њим увијек имати врло принципијелан разговор.Радончић: Нећу у коалицију са онима који су отомански привјесак

Предсједник Савеза за бољу будућност БиХ Фахрудин Радончић изјавио је да не може и не жели да прави коалицију са онима који од БиХ или бошњачке политике праве отомански привјесак или неким ко поздравља "муслиманску" браћу из Египта у Сарајеву.


Смијењен Фахрудин Радончић

Представнички дом Парламентарне скуштине БиХ, на иницијативу посланика СДА, смијенио је данас министра безбједности БиХ Фахрудина Радончића.


Радончић: Невиђена борба за власт СДА и СДП-а

Предсједник Савеза за бољу будућност БиХ Фахрудин Радончић сматра да чињеница да је министар финансија Федерације БиХ Анте Крајина смијењен на основу захтјева који је упућен 2012. године говори о томе да се у Влади ФБиХ наставља невиђена борба за власт између СДА и СДП-а БиХ.