Радончић: Вучић је озбиљан државник који разумије Бошњаке

Бивши министар безбједности БиХ и лидер Савеза за бољу будућност Фахрудин Радончић оцјенио је да је српски премијер Александар Вучић озбиљан државник, који разумије Бошњаке и бошњачке проблеме и да ће зато са њим увијек имати врло принципијелан разговор. Радончић је рекао да Вучић има много слуха за оно што он каже и напомиње да […]

четвртак, 28 августа, 2014 / 12:59

Бивши министар безбједности БиХ и лидер Савеза за бољу будућност Фахрудин Радончић оцјенио је да је српски премијер Александар Вучић озбиљан државник, који разумије Бошњаке и бошњачке проблеме и да ће зато са њим увијек имати врло принципијелан разговор.

Радончић је рекао да Вучић има много слуха за оно што он каже и напомиње да "неће доћи у позицију као неки бошњачки политичари да га (Вучића), буквално, вријеђа по новинама, а онда кад Вучић побједи, трчи као задњи полтрон и миш", преноси Танјуг.

Нама су потребне коегзистентне политичке личности које ће с Вучићем разговарати једнако достојанствено и кад је негативац и кад је позитивац и једнако принципијелно", рекао је Радончић у емисији "Интервју 20" БХ Телевизије.

Радончић, који је по многима лидер БиХ опозиције, је рекао да српски премијер и он, као интелектуалци, имају једну нормалну комуникацију, што подразумјева да се не слажу око свега.

"Ми смо као одговорни људи и лидери странака разговарали неколико пута и разговарали смо и о стању у региону и о стању у Босни и Херцеговини", подсјетио је Радончић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *