Радончић: Невиђена борба за власт СДА и СДП-а

Предсједник Савеза за бољу будућност БиХ Фахрудин Радончић сматра да чињеница да је министар финансија Федерације БиХ Анте Крајина смијењен на основу захтјева који је упућен 2012. године говори о томе да се у Влади ФБиХ наставља невиђена борба за власт између СДА и СДП-а БиХ. „Та борба није у корист грађана него у корист […]

субота, 4 јануара, 2014 / 18:49

Предсједник Савеза за бољу будућност БиХ Фахрудин Радончић сматра да чињеница да је министар финансија Федерације БиХ Анте Крајина смијењен на основу захтјева који је упућен 2012. године говори о томе да се у Влади ФБиХ наставља невиђена борба за власт између СДА и СДП-а БиХ.

„Та борба није у корист грађана него у корист подјела фотеља“, рекао је Радончић новинарима у Сарајеву.

Предсједник ФБиХ Живко Будимир донио је јуче одлуку о разрјешењу Крајине, на приједлог федералног премијера Нермина Никшића.

Будимир је јуче на конференцији за новинаре рекао да је Крајина, на основу Закона о извршењу буџета ФБиХ за 2013. годину, одговоран за извршење буџета ФБиХ.

„Према томе, Крајина је најодговорнији за незаконито поступање према корисницима права и накнада борачке популације којима је ускраћена исплата накнада за породичне инвалиднине и инвалиднине у општинама Љубушки, Груде, Посушје и Орашје“, појаснио је Будимир.Оставите одговор