Скуп подршке Србима на Косову и Метохији

Испред Храма Христа Спаситеља у Бањој Луци, данас у 18.00 часова одржаће се молитвени скуп и паљење свијећа у знак подршке Србима на Косову и Метохији. Скуп организује Градски одбор Српске демократске странке Бања Лука, у складу са ставовима Главног одбора и подршком Резулицији УН 1244. Позивају се сви грађани да се придруже скупу подршке […]

четвртак, 29 септембра, 2011 / 15:02

Испред Храма Христа Спаситеља у Бањој Луци, данас у 18.00 часова одржаће се молитвени скуп и паљење свијећа у знак подршке Србима на Косову и Метохији.

Скуп организује Градски одбор Српске демократске странке Бања Лука, у складу са ставовима Главног одбора и подршком Резулицији УН 1244.

Позивају се сви грађани да се придруже скупу подршке , а све медијске куће да пропрате овај догађај.0 КОМЕНТАРА

  1. prijedor, 29.09.2011. 20:38:22

    Приједлози и критике су пожељне уколико су цивилизоване и добронамјерне. Ја мислим да је такав позитиван притисак на политичаре пожељан, јер је могима јако битно и мишљење појединаца о њима. Неће радити против воље већине, ако знају да ће им то нарушити углед и донијети негативне поене.
    За ову иницијативу из ГО СДС Бања Лука сам чуо и раније и за сваку похвалу је. Требају сви у политици да схвате како је диван осјећај кад се уради нешто што велика већина из народа подржава. Што више буду играли за народ, подршка ће вити већа. Ако узму стандардних 2-5%, а народу буде било добро, нико то неће ни осјетити. Брозови пулени су тако радили 40 година и тек су срушени за потребе колонијалиста (мада је већина пресвукла руно и владају и данас).