СДС Теслић јавља да иде до краја: РИК наложио кривичне пријаве за крађу избора

Републичка изборна комисија Републике Српске наредила је Комисији за спровођење поступка опозива начелника општине Теслић да у складу са Изборним законом поднесе кривичне пријаве надлежним органима за случај изборне преваре на гласачком мјесту Влајићи.

петак, 26 априла, 2019 / 12:36

Након 20так послатих дописа и приговора СДС-а ово представља друго званично признање и побједу у истјеривању правде и истине да се на протеклом референдуму десила брутална изборна крађа. 
Ово је други документ званичних институција којима се потврђује изборна превара и крађа, након поништавања гласачких листића приспјелих поштом из иностранства и недвосмисленог закључка да је Комисија за спровођење опозива радила супротно закону.

Чињеница да је Комисија за спровођење поступка опозива тек јуче поступила по наређењу РИК РС, то јест након 2 мјесеца од референдума, говори да се републичка комисија оградила од незаконитог рада локалне Комисије за спровођење поступка опозива у случају Влајића, који се није могао игнорисати, јер се десио пред очима јавности и пред ТВ камерама.

То наравно не значи да се правда неће истјерати и у случајевима Очауша, Булетића, Младиковина и Каменице које процесуира надлежно тужилаштво по раније поднијетим кривичним пријавама.

Идемо до краја!4 КОМЕНТАРА

 1. СДС је ваљда на случају Гарића научио да суд ослобађа,тако да је нејасно до којег краја мисле да иду??! Такође је могуће да је ово финта Симе и доктора што слуша Пинк Флојд.
  Формална права су само привид и варка режима.
  www.youtube.com/watch?v=YR5ApYxkU-U

 2. Pusti to Mladene,to je van naseg domasaja.
  Nego reci za ovaj video sta mislis,jadnik nije imao pogresan grb ni zastavu(ko onaj u Prijedoru i nasilnik Renato).

  https://www.rtvbn.com/3950228/novi-uznemirujuci-snimci-iz-banjaluke

  https://www.rtvbn.com/3950216/uhapsen-kostic-samarao-konobara

  Bas me interesuje tvoje misljenje,kad nema pogresnog grba.

  ps auto je porsche na onom prvom snimku,Onako reko okle mu?

 3. Ljudina kao i onaj Renato.U sluzbi rezima,uvazeni clan uprave fk Borac i idol djece.

  Bilbija i ostala ekipa mogu biti zadovoljni ,stize novi narastaj.

 4. Шта да ти кажем.
  Видиш исто што и ја, нису осуђени ратни злочинци,неће ни Давидове убице заједно са убицама Милана Вукелића,неће ни овај што дави и удара.
  Култура смрти,злочина и насиља.
  До којег степена насиље мора бити присутно и прихватљиво да се насилници почињу снимати а народ у крду само чека дан за гласање да се добровољно потчини убицама.

Оставите одговор