Рок концерт за помоћ поплављенима у РС

Партибрејкерс (Србија), Неверне бебе (Србија), Дејан Цукић & спори ритам банд (Србија), Танкер (Република Српска), Грасхоперс (Република Српска) и Балкан Еxпрес (Република Српска) наступиће 29. децембра у дворани Борик на Хуманитарном концерту за помоћ општинама које су погођене поплавама. Сви извођачи, комплетан продукцијски тим Хард Рок Радија и "Фронт стејџа", који ће радити организацију концерта, […]

среда, децембар 8, 2010 / 18:01

Партибрејкерс (Србија), Неверне бебе (Србија), Дејан Цукић & спори ритам банд (Србија), Танкер (Република Српска), Грасхоперс (Република Српска) и Балкан Еxпрес (Република Српска) наступиће 29. децембра у дворани Борик на Хуманитарном концерту за помоћ општинама које су погођене поплавама.

Сви извођачи, комплетан продукцијски тим Хард Рок Радија и "Фронт стејџа", који ће радити организацију концерта, продукцијски тим "ААП електроник", који је задужен за разглас и расвјету, "Метромедиа" и други учесници у организацији овог концерта, одрекли су се својих хонорара.

Циљ организатора је прикупљање финансијских средстава за помоћ општинама из Републике Српске које су погођене поплавама, као и ширење поруке заједништва у тешким тренуцима.

Улазнице за концерт ће се моћи набавити по цијени од 10 КМ од петка, 17. децембра 2010. године у Бањој Луци у Туристичкој агенцији "МГ Травел", на Тргу Крајине, Хард Рок кафе-у и у С.Д. Борик.

Организатори концерта у саопштењу достављеном медијима позивају медије и све привредне субјекте да се прикључе овој хуманитарној акцији – организацији хуманитарног концерта, кроз донације и спонзорство сходно својим могућностима.Оставите одговор