Радикали за враћање министарства пољопривреде у Бијељину

БИЈЕЉИНА – Први задатак Српске радикалне странке „Др Војислав Шешељ“, уколико на предстојећим изборима освоји мандате у Народној скупштини Републике Српске, биће враћање Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде у Бијељину. Кандидат те странке за посланика у парламенту Српске Миленко Митровић је додао да "власт чини све да сељацима отежа живот и кредитно их задужи како […]

понедељак, септембар 13, 2010 / 16:17

БИЈЕЉИНА – Први задатак Српске радикалне странке „Др Војислав Шешељ“, уколико на предстојећим изборима освоји мандате у Народној скупштини Републике Српске, биће враћање Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде у Бијељину.

Кандидат те странке за посланика у парламенту Српске Миленко Митровић је додао да "власт чини све да сељацима отежа живот и кредитно их задужи како би били принуђени да продају своју земљу", те поручио да његова странка то неће дозволити.

"Урадићемо све како би вратили достојанство нашем сељаку – подстицајима, бесповратним кредитима за поправак села, јер кад имамо јако село имаћемо и јак град", поручио је Митровић.

Кандидат ове странке за Народну скупштину РС Неда Петрић истакла је да индустријска изградња не искључује пољопривредну, примјеном правила – ради, штеди, инвестирај, а која ће осигурати просперитет у Семберији, чији је потенцијал велики.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *