Продановић: Кукић нема шансе

Посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Лазар Продановић изјавио је вечерас у Зворнику да СНСД неће дати подршку кандидату Слави Кукићу за предсједавајућег Савјета министара БиХ. "Нема шансе да Кукић прође као кандидат за предсједавајућег Савјета министара БиХ", рекао је Продановић Срни. Он је додао да је било логично да сутра буде одржана […]

четвртак, 16 јуна, 2011 / 21:12

Посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Лазар Продановић изјавио је вечерас у Зворнику да СНСД неће дати подршку кандидату Слави Кукићу за предсједавајућег Савјета министара БиХ.

"Нема шансе да Кукић прође као кандидат за предсједавајућег Савјета министара БиХ", рекао је Продановић Срни.

Он је додао да је било логично да сутра буде одржана сједница Дома на коме би се посланици изјаснили о избору Кукића, него да се чека неки други термин идуће седмице.

Ппродановић сматра да би одржавањем сутрашње сједнице Дома, Предсједништво БиХ имало краћи рок да предложи новог кандидата.

Колегијум Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ није данас постигао консенсуз о заказивању сутрашње сједнице Дома на којој би се посланици изјаснили о избору Славе Кукића на функцију предсједавајућег Савјета министара БиХ.

Против заказивања сједнице био је предсједавајући Денис Бећировић који је тражио да она буде одржана крајем мјесеца. За одржавање сједнице су били његови замјеници Милорад Живковић и Божо Љубић.