Предсједништво БиХ о безбједњацима и обавјештајцима

САРАЈЕВО – Предсједништво БиХ разматраће данас приједлог годишње платформе о обавјештајно-безбједносној политици. На дневном реду је и информација о провођењу Закона о допунама Закона о служби у Оружаним снагама БиХ, којим се отпуштеном персоналу због старосне границе омогућава право на пензионисање. Предвиђено је и разматрање приједлога одлуке о покретању поступка за вођење преговора ради закључивања […]

среда, март 9, 2011 / 08:32

САРАЈЕВО – Предсједништво БиХ разматраће данас приједлог годишње платформе о обавјештајно-безбједносној политици.

На дневном реду је и информација о провођењу Закона о допунама Закона о служби у Оружаним снагама БиХ, којим се отпуштеном персоналу због старосне границе омогућава право на пензионисање.

Предвиђено је и разматрање приједлога одлуке о покретању поступка за вођење преговора ради закључивања споразума Савјета министара БиХ и Владе Хрватске о сарадњи у области одбране.

Пред члановима Предсједништва наћи ће се и приједлог одлуке о покретању поступка за вођење преговора ради закључивања безбједносног споразума БиХ и Србије, споразума о економској сарадњи БиХ и Италије и више споразума о реадмисији.

На дневном реду су и приједлози одлука о помиловању осуђених особа, те о прихватању споразума о узајамној заштити тајних података између Савјета министара БиХ и Владе Црне Горе, саопштено је из Предсједништва БиХ.

Сједница ће почети у 12.00 часова, а након сједнице биће објављено саопштење.0 КОМЕНТАРА

  1. Ako penzionisete vojnike sa 35 godina zivota ja pocinjem strajk gladju.To nesmije nikako da se desi zbog ljudi koji su citav rat proveli u rovu i sada sa 50 godina zivota i 30godina staza na birou rada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *