Барса сјајна, уз малу помоћ Бусаке

У фанатастичном амбијенту, пред 95.000 гледалаца на стадиону „Ноу камп”, Барселона је заслужено савладала енглески Арсенал – 3:1 (1:0), обезбиједивши тако пласман у четвртфинале. У првом мечу, „тобџије” су као домаћини послије преокрета стекли предност (2:1), али су подбацили у реваншу у Барселони. Гости из Лонодона током цијеле утакмице нису упутили ниједан ударац на гол, […]

среда, март 9, 2011 / 08:24

У фанатастичном амбијенту, пред 95.000 гледалаца на стадиону „Ноу камп”, Барселона је заслужено савладала енглески Арсенал – 3:1 (1:0), обезбиједивши тако пласман у четвртфинале.

У првом мечу, „тобџије” су као домаћини послије преокрета стекли предност (2:1), али су подбацили у реваншу у Барселони.

Гости из Лонодона током цијеле утакмице нису упутили ниједан ударац на гол, а од 56. минута су били и бројчано слабији, оставши без прилично нервозног нападача Ван Персија, кога је судија из Швајцарске Масимо Бусака престрого искључио.

Барселони је предност донио Меси на самом крају полувремена, “изјендачио“ је Бускец, аутоголом, на самом почетку другог, а онда су након 56 минута и искључења Ван Персија, Барселону у четвртфинале одвели Чави и поново Меси, из пенала.

У другој утакмици која се играла синоћ, украјински Шхтјор је направио историјски подвиг пласманом у четвртфонале, након сјајне побједе над Ромом.

Хубшман, Вилијам и Едуардо су били стријелци за побједу са три гола разлике, а посао је украјинском “Рудару“ био олакшан, након што је искључен Фелипе Мексес, крајем првог полувремена.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *