11:56 Кино, а да ли Козара: Саопштење Драгана Милановића из 2022. против идејног рјешења Драшка Станивуковића из 2020. (ВИДЕО)11:48 Стевандић: Шмит даје крила бошњачком екстремизму   11:46 Специјално и паралелно: Љетна школа Универзитета умјетности из Београда - у западној српској престоници11:32 Дигитална доминација САД: Међународна унија за телекомуникације може постати америчка!11:08 Није задовољан: Најодговорнији за стање у судству (Халил Лагумџија) се просто нада11:04 Вучић из Ивањице: Ово је увезена криза, зато ми морамо бити јединствени11:01 Марко Ковач у преводу: Темељни споразум са СПЦ нас је довео на власт, неће нам је угрозити10:58 Кризни штаб због несташице воде у Бањој Луци - 90 одсто насеља није жедно10:54 Дачић: Савјет Европе тргује територијалним интегритетом Србије, а тобоже штити Украјински10:22 Цвијановићка други дан у Љубљани, на позив Савеза Срба Словеније

Повеља Града Бијељина – постхумно Мићи Мићићу?

Повеља града Бијељина биће ове године додијељена постхумно дугогодишњем градоначелнику Мићи Мићићу, приједлог је о којем ће бити расправљано на сједници Скупштине града 14. септембра.

уторак, 7 септембра, 2021 / 13:10

"Функцију градоначелника Бијељине обиљежио је својим личним квалитетима, одговорношћу, савјесношћу и развијањем заједнице којој је припадао и на чијем челу је био", наводи се у образложењу.

Највише градско признање Мићићу, који је преминуо у децембру прошле године, додјељује се за изузетан допринос у налажењу праведних и професионалних рјешења у функционисању локалне заједнице и развоју Бијељине, те урађене многобројне инфраструктурне пројекте.

Градска признања уручују се на Дан града – 24. септембра.