Потомци краљевске династије на Косову

Принц Александар Други Карађорђевић и принцеза Катарина посјетиће данас Косово и Метохију поводом обиљежавања Видовдана – најављено је из канцеларије Александра Другог Карађорђевића. Они ће присуствовати светој архијерејској литургији у манастиру Грачаница коју ће служити Његова светост патријарх српски Иринеј, уз саслужење свештенства Епархије рашко-призренске. Након литургије они ће уручити хуманитарну помоћ организацији "Мајка девет […]

уторак, 28 јуна, 2011 / 07:38

Принц Александар Други Карађорђевић и принцеза Катарина посјетиће данас Косово и Метохију поводом обиљежавања Видовдана – најављено је из канцеларије Александра Другог Карађорђевића.

Они ће присуствовати светој архијерејској литургији у манастиру Грачаница коју ће служити Његова светост патријарх српски Иринеј, уз саслужење свештенства Епархије рашко-призренске.

Након литургије они ће уручити хуманитарну помоћ организацији "Мајка девет Југовића" коју је обезбиједила Фондација принцезе Катарине, а затим ће присуствовати Помену светим српским ратницима на Газиместану и том приликом одати пошту и положити вијенац на спомен-обиљежје погинулим витезовима немањићке Србије, наводи се у саопштењу.