Полиција РС друга на свијету у малом фудбалу

Полицајци Српске освојили сребрену медаљу на Свјетском првенству у малом фудбалу за полицију Екипа Министарства унутрашњих послова освојила је друго мјесто на Свјетском првенству у малом фудбалу за полицију (World Police Indoor Soccer Tournament) које је одржано у холандском граду Еибергену. Припадници МУП РС такмичили су се у категорији старијих од 35 година, а овој […]

понедељак, 17 октобра, 2011 / 09:23

Полицајци Српске освојили сребрену медаљу на Свјетском првенству у малом фудбалу за полицију

Екипа Министарства унутрашњих послова освојила је друго мјесто на Свјетском првенству у малом фудбалу за полицију (World Police Indoor Soccer Tournament)
које је одржано у холандском граду Еибергену.

Припадници МУП РС такмичили су се у категорији старијих од 35 година, а овој категорији учестововало је 67 полицијских екипа из 44 државе.
Свјетско првенство у малом фудбалу за полицију одржано је 29. годину за редом, а полицајци Републике Српске са ранијих такмичења већ имају освојене двије сребрене медаље, саопштено је из МУП.0 КОМЕНТАРА

 1. Novinarstvo iz vremena 1990-1995 a sada je 2011.
  Sta napisati na ovakav teks osim jedno veliko FUJJJJJ,i u ljudskom smislu a o novinarskom neka napisu oni koji se razumiju u to.
  Zamislite naslov u kojem pise Rafael Nadal je osvojio drugo mjesto na Wimbledonu,a onda u daljem tekstu se ni jednom ne spomene s’kim je igrao u tome finalu,koji je rezultat bio itd.
  Zasto je to tako postane mnogo jasnije kada se pogleda ko je protivnik u tome finalu.
  World Police Indoor Soccer Tournament se igrao u Holandiji za osobe starije od 35 godina a u finalu su igrali MUP RS i MUP Tuzlanskog kantona,rezultat je bio 4:2 za MUP TK.
  http://www.toernooi.nl/sport/draw.aspx?id=9CF13B42-B5B5-4F2D-954B-52C565300B56&draw=21

  Niko vas nije tjerao da napisete komentar o tome ali ako ste ga vec napisali onda ga napisite u potpunosti ili je to toliko tesko,nemojte se vracati u vrijeme mracnih,laznih novinarskih devedesetih godina.
  GUGLAJTE ISTINOM…

 2. Текст није ауторски производ Фронтал.РС већ једно од саопштења МУП РС, које добијамо свакодневно.

  То што сте ви написали, поред острашћеног пљувања, добар је материјал за текст.

  Поздрав – гулгајте истином и ћирилицом

 3. Predstavljate se kao ozbiljan portal koji objavljuje istinite i provjerene podatke a onda objavite tekst koji ne bi mogao proci ni u prvom razredu osnovne skole.Da li je neko od vas procitao ovo prije nego sto je objavio na sajtu?
  Ako jeste onda bi primjetio da nedostaje dosta podataka pa bi uz pomoc dva copy/paste linka nasao ono sto nedostaje.Samo malo vise profesionalizma i sve ce biti ok.

  A sad mala sala koju ovaj teks dokazuje:Iz podataka o finalu se vidi da sva policija u BIH vise vremena trosi na rekreacijama nego sto ga potrosi na hvatanje kriminalaca.

 4. @normalan1981

  Такмичење се зове World Police Indoor Soccer Tournament, што даје за право МУП-у да напише овакву вијест. То што постоји још полицијских такмичења која су слична је исто као са рафтингом – док је трајало СП у Бањој Луци, трајао је и Свјетски куп у Нишу, свако је своје такмичење представљао као “свјетско“.

  То смо тада истражили и пратили, а полицијске турнире у малом фудбалу сматрамо безначајним и нисмо, и вјеровартно им никада нећемо посветити већу пажњу.

  Наслов је стављен такав какав ради јесте због контраста, јер се вијест појавила одмах након изјаве Гојка Васића да Полиција РС хапси више дилера него било ко у региону.

  Поздрав.