Погледајте снимак емисије о Данету Лукајићу на РТРС

У емисији ПОСТ ФАКТУМ о отмици Данета Лукајића, пензионисаног пуковника ВРС, недавно оптуженог да је починио ратне злочине. Гости емисије су били предсједник Удружења "Јадовно 1941” Душан Басташић и оснивач портала "Фронтал.рс" Данијел Симић.

четвртак, 29 новембра, 2018 / 03:05

У студију коментаришу начин хапшења Данета Лукајића, објављивање оптужнице којом га Хрватска терети да је починио ратни злочин и однос институција и удружења Републике Српске и Србије према свом некадашњем борцу. У емисију се укључио и директор Републичког центра за истраживање рата, ратних злочина и тражење несталих цивила Милорад Којић.

Емисија је емитована у петак, 23. новембра 2018. у 21:05.4 КОМЕНТАРА

  1. „… мораче да одговара и да докаже своју „част““.

    Мораче Хрвати доказати кривњу, а не он „част“.

    Није за тебе ћирилица. Препоручујем ти ошишану латиницу, ту би бар био комотан са „ч“ и „ћ“.

    1. Ma, Srbi su apriori krivi, sta ima tu da se dokazuje? BH muslimani su uvijek bili „hrvatsko cvijece“, bez obzira sto su medjusobno ratovali u BiH u poslednjem gradjanskom i medjunacionalnom ratu, vezali zastave. Oni „nisu cinili teske ratne zlocine“, jer zaboga, Srbi su „agresori“ a „zrtve ne mogu biti ratni zlocinci“. Zaboravlja se da su muslimani na pocetku rata u Sarajevu imali preko stotinu privatnih zatvora za Srbe. U II svj. ratu „hrvatsko cvijece“ je sa ustasama stiglo do Staljingrada i Moskve.