Петровићка СНСД-у: Пустите ви опозицију, кад шаљете МАП?

„Умјесто што нападима на опозицију скрећу пажњу јавности са споразума који су потписали са коалиционим партнерима СДА и ХДЗ БиХ, очекујемо од СНСД да јасно саопште грађанима Српске када ће послати први Годишњи национални план за НАТО“, рекла је портпарол ПДП-а Ања Петровић реагујући на изјаву портпарола СНСД.

петак, август 9, 2019 / 16:17

„Ми потпуно разумијемо нервозу у СНСД-у. По ко зна који пут су открили своје право лице, да би за неколико фотеља у Сарајеву промијенули причу и преварили и народ и Српску, да су још од 2009. године када је господин Радмановић послао захтјев за Акциони план за чланство у НАТО (МАП) до данас вјерни сљедбеници НАТО пута. Толико су нервозни да се и Бакир (Алије) Изетбеговић сажалио, па брани Додика да није издајник“, додала је Петровићева.

Она је рекла да су обмане какве СНСД ових дана пласира везано за потписани споразум већ виђене много пута:

„Сјетимо се само силних референдума – од оног о независности који никада није одржан, референдума о Суду и Тужилаштву БиХ који је након двије године напрасно повучен, референдума о Дану Републике који је одржан, а да би за мање од мјесец дана посланици СНСД-а гласали за нови Закон о Дану Републике Српске којим је испоштована одлука Уставног суда БиХ…“, истакла је она.

„На крају, можемо се сјетити и театралних напуштања сједница Парламента БиХ због ратне прошлости Шефика Џаферовића, коју су напрасно заборавили када су појели Вигемаркове колаче и требали заједно изгласати акцизе. Чини се да их је и овај пут господин Вигемарк почастио истим колачима који утичу тако да једно причају, а друго раде“, закључила је Петровићева.1 КОМЕНТАР

  1. Nikola, jel ono Simo troluje po BN-u koristeći tvoj nik Ribar ili si ti potpuno skrenuo sa uma i hoćeš svoje mjesto na smećištu istorije kao tragični provincijski gigant propale srpske politike.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *