Петровићка СНСД-у: Пустите ви опозицију, кад шаљете МАП?

"Умјесто што нападима на опозицију скрећу пажњу јавности са споразума који су потписали са коалиционим партнерима СДА и ХДЗ БиХ, очекујемо од СНСД да јасно саопште грађанима Српске када ће послати први Годишњи национални план за НАТО", рекла је портпарол ПДП-а Ања Петровић реагујући на изјаву портпарола СНСД.

петак, август 9, 2019 / 16:17

"Ми потпуно разумијемо нервозу у СНСД-у. По ко зна који пут су открили своје право лице, да би за неколико фотеља у Сарајеву промијенули причу и преварили и народ и Српску, да су још од 2009. године када је господин Радмановић послао захтјев за Акциони план за чланство у НАТО (МАП) до данас вјерни сљедбеници НАТО пута. Толико су нервозни да се и Бакир (Алије) Изетбеговић сажалио, па брани Додика да није издајник", додала је Петровићева.

Она је рекла да су обмане какве СНСД ових дана пласира везано за потписани споразум већ виђене много пута:

"Сјетимо се само силних референдума – од оног о независности који никада није одржан, референдума о Суду и Тужилаштву БиХ који је након двије године напрасно повучен, референдума о Дану Републике који је одржан, а да би за мање од мјесец дана посланици СНСД-а гласали за нови Закон о Дану Републике Српске којим је испоштована одлука Уставног суда БиХ…", истакла је она.

"На крају, можемо се сјетити и театралних напуштања сједница Парламента БиХ због ратне прошлости Шефика Џаферовића, коју су напрасно заборавили када су појели Вигемаркове колаче и требали заједно изгласати акцизе. Чини се да их је и овај пут господин Вигемарк почастио истим колачима који утичу тако да једно причају, а друго раде", закључила је Петровићева.37 КОМЕНТАРА

  1. BN није никад објавио мој коментар. Тамо се селектују коментари.

 1. Ово је разлика између Срба и остале балканске багре,због чега је и та багра боља од нас.Сјетимо се Рачана,Туђмана,Шувара,Месића и напуштања заједничких институција.И Словенаца.Нашима је довољна шака риже,јер се онда и говна лакше прогутају.Уколико раде заједно,да сруше војску,УИО,….БиХ,онда им скидам капу.Али.

 2. ПДП?! Молим аутора да престане бити потпарол ове каханске странке која живи на маргинали политичке сцене у Републици! Повраћа ми се безброј пута кад видим какве сподобе љече своје недостатке и представљају странке типа ПДП-а или све више посрнулог СДС-а!

  1. Не одговара ми јер си очигледно оболио од мегаломаније.

   Ја сам читаво вријеме мислио да се ти зајебаваш.

   Извињавам се свима који су прије мене препознали симптоме, па су помислили да ја за то знам, а да из неког разлога злоупотребљавам нечију болест.

   Од овог момента желим да то прекинем јер ми је јасно о чему се ради.

   Моја комуникација са Лазаревићем се завршава, а још једном молим његове пријатеље да интервенишу.

 3. Шта би био ефекат напушћања СМ странака из Републике Српске који да будем искрен прижељкујем. Каква је пројекција даљњих догађаја у том случају, нико не говори осим Сима који је превише тајновит. Дакле, Симо куда идемо у том случају? Али без линкова Ало, Телеграф и разних аналитачара Анђелковић, Лазански и остали. Дубоко удахни прије одговора. Ипак је важна ствар.

  1. Šta je tu važno?
   SDS i PDP su do sada izigravali klovnove kad god su pristali na akrobacije u režiji Milorada Dodika.
   Izvesti narod ko zadnju stoku na onaj referendum uz blagoslov SDS i PDP govori da su to labilni ljudi izgubljeni kao Nikola-rezimski u nekoj glupavoj bajci o sabornosti.
   Bog sa neba i USA dali su im blagoslov da režim dovedu do izbora psihijatrija i kožno ili do NATO saveza.
   Režim je srpski narod u BiH doveo do toga da je samo tjelesno u skupu koji se zove Republika Srpska a mentalno i finansijsi kao baba Bilja na kurcu jebača u Sarajevu.

 4. Управо то Млађо што си сам рекао упоређујући са референдумом, стратегија с којом нема игре типа, хоћу нећу, данас би, сутра не би. Политика је озбиљна ствар да би се понашали као што се Додик понашао у вези референдума. Ти си из Брчког и добро се сјећаш како су највише грађани Брчког изиграни код референдума када су одвожени до Лончара на гласање чиме је Додик само показао докле сеже ефективна власт Републике Српске што ме као борца који је провео скоро годину дана са својом бригадом највише погађа. Значи, ако повучемо тај потез, нема назад као много пута до сада и зато је потребан консензус који не може Додик својевољно раскинути као у описаном случају. Једноставно, њему није вјеровати.

  1. Ситуација је веома јасна.

   Не смије се дозволити да воља из касабе буде изнад воље сроског народа око тога ко ће представљати РС у Сарајеву.

   СМ није влада. Он се не бира, он се саставља управо зато јер је и БиХ састављена ржава из два ентитета,а носиоци суверенитета су три равноправна народа.

   А познато је да изнад носиоца суверенитета не постоји нико. Као састављена држава на челу СМ долази до ротација тако што се прави редослијед ко предсједава. Сада је ред да Србин буде на челу СМ и у овом случају је једино битна воља суверена, а то је у четири године послије ових избора српски народ. Нико нема право да ускрати то право сувереном народу.

   Због тога је у пословнику о раду СМ наведено да СМ не може доносити одлуке ако сједницама не присуствује већина министара из реда једног од народа или ако нису писмено овластили своје замјенике да их мијењају.

   У конкретном случају довољно је да двојица од тројице министара који су сада у техничком мандату не долазе на сједнице и такав СМ не би могао радити ни у техничком мандату. Тиме би СДС и ПДП јасно дали до знања касабалијама да не могу уцјењивати српски народ било чиме.

   То је скоро показао министар Беванда када два пута није дошао на сједницу и заједничеке институције умало не остадоше без новца. На крају је Беванда дошао и јасно показао да се без њега не може.

   Овако остаје сумња да ово око МАП Изетбеговић ради у договору са СДС и ПДП јер је очито да Изетбеговићу смета само Додиково одбијање МАПА-а, али не и оно Шаровићево.

 5. шпена,

  видиш, сам си одговорио,нико ником више не вјерује, па оправдано ни ти, све као припадник ВРС, значи,само од себе се рјешење намеће.

  Свим добронамјерним и писменим је данас јасно да је око виталног националног интереса потребан консензус у Српској, наравно, када пропадне овај дил око СМ.

  Наиме, мора се све што вриједи окупити у Српској на САБОРУ, морају мудре главе све извагати, те донијети добро избалансирану декларацију, акт у коме ће бити смјернице будућег рада Српске и понашања свих наших изабраних представника, институција, удружења грађана од посебног друштвеног интереса, Цркве, па и медија.

  Позиција и опозиција тај скуп не могу организовати јер се једни другим неће одазвати, а овако не иде, одосмо у пет пички материних ако се настави ова пљачка и понижавање народа, све замућено кроз наводне историјске битке битке са федералцима и странцима.

  Ја нисам нимало наиван и неискусан човјек, напротив, мало ко је из „српске политике“ проживио и више створио прије бављења политиком.

  Све се моји пријатељи зна и сви се ми у политици знамо, значи, иза мене као искусног и часног човјека је девет година конкретног и коректног дјеловања у политици.

  Зато као предсједник и иделолог ЗЕЛЕНИХ предлажем једино нормално рјешење, све као одговор бремену времена, то је одржавање СВЕСРПСКОГ САБОРА ове јесени.

  П.С. Још једном подвлачим, знам коме и колико тај САБОР смета, исто као што знам да су ово поновљене деведесете, само на други начин, све ако се у Српској не подвуче ЦРТА, тачка.

 6. Ево читам Сима везано за његово спиновање око СМ.

  Да тачно је да се тзв. технички мандат овог СМ може сјебати-блокирати ако сједници не присуствују два министра из једног народа, а нису овластили замјенике.

  Питање је зашто то рецимо садашњи српски министри да ураде, можда да би блокирали СМ и тиме приморали СДА да прихвати овај непринципијелни споразум и именују Додиковог мандатара?

  Да ли си ти нормалан,па СДА то једва чека, тек тада не би било никаквог договора, са једне стране, са друге, ово је и политичка борба на живот и смрт, што би нпр. СДС дао власт Додику на свим нивоима, или боље речено, да ли би то СНСД урадио за њих?

  Ово што ти пишеш, било би исто кад би Вукановић писао да се Вишковић треба повући због лоших резултата, све да би Цвијановићка била приморана дати мандат за предсједника владе Српске неком из СДС?

  Друго, ево, све да та блокада услиједи, чак да се српски министри поднесу оставку, да ли то значи да ће СМ бити блокиран, или је управо то циљ СДА?

  Значи, шта добијамо ако наши напусте, или блокирају СМ, да нисмо спремили одговор на будућу економску и политичку кризу, кризу за коју ће Срби бити оптужени?

  Да ли знамо шта можемо постићи блокадом, са којим „оружјем“ после блокаде располажемо, односно, да ли имамо начин да за сва времена спријечимо ове опструкције СДА?

  Да не улазим у друге детаље који могу бити погубни по Српску, значи, како год окренеш, треба нам српски консензус.

  Рјешења има за сваку од могућих ситуација, али прави одговор зависи од свесрпског договора који после тога морају да проведу изабрани српски представници.

  Наравно да имају капацитет да се само договоре, али да се никад искрено неће договорити позиција и опозиција, што због међусобног неповјерења, што због ментора који неће дозволити тај договор и његово провођење.

  Како год окренеш, нема другог начина, него баш онако како то предлажу хумани и национално одговорни ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ.

  Значи, српски договор на СВЕСРПСКОМ САБОРУ, све као одговор српског народа на сва послератна подметања и оптрукције, одговор који ментори из прагматичности неће хтјети, а у СДА неће смјети игнорисати.
  са једне стране.

  Са друге, за све изабране представнике и институције обавезујући начин понашања, све као српски одговор овој моралној, економској, демографској, безбједносној и свакој другој кризи, односно, одговор кроз изградњу-доградњу неуништивог правног, политичког безбједносног, привредног и образовног система Републике Српске, тачка.

 7. “Питање је зашто то рецимо садашњи српски министри да ураде, можда да би блокирали СМ и тиме приморали СДА да прихвати овај непринципијелни споразум и именују Додиковог мандатара?“

  Ако су искрени у виђењу да не треба ићи у НАТО, ево СДС-у шансе да једним потезом обришу под са Бакиром и избију му АНП као средство уцјене.

  “… ово је и политичка борба на живот и смрт, што би нпр. СДС дао власт Додику на свим нивоима, или боље речено, да ли би то СНСД урадио за њих?“

  Ја наиван до сада мислио да народ на изборима даје власт!? Није СДС добио власт од народа у РС него је тамо вољом касабалија из Сарајстана. Ваљда је то свакоме јасно.

  “Да ли знамо шта можемо постићи блокадом, са којим „оружјем“ после блокаде располажемо, односно, да ли имамо начин да за сва времена спријечимо ове опструкције СДА?“

  Једини начин да се за сва времена спријече опструкције од стране СДА је да сви политички фактори из РС прихвате да у Сарајево иде побједничка, а не поражена екипа са утакмице зване Избори.

  Моја прогноза је да ће због оваквог понашања СДС-а по питању формирања СМ СДС тек доживити изборни пораз.

 8. Опет Симо замјена теза, не ради се овдје ни о СДС, ни о СНСД, ни о изборним побједницима, ради се дословце о опстанку Републике Српске.

  Значи, што се мене и ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ тиче, овдје се ради о времену када Српска МОРАААААА подвући ЦРТУ по многим питањима, како на унутрашњем, тако и на спољном плану.

  На унутрањашњем:

  -након послератног свјесног уништавања привреде Српске и пљачке народне-државне имовине епских размјера, мора се хитно зауставити последњи УЗП-удружени злочиначки подухват, крађа и уништавање преосталих природних ресурса, услова биолошког опстанка српског народа на овим просторима, те од идуће године кренути плански са развојем стратешких грана привреде, све јасним програмом и тачним роковима извршења у наредна два четворогодишња циклуса.

  То се мора урадити тако да је на свим нивоима власти голим оком видљиво да је почела да функционише поштена држава,или да се почео примјењивати закон, са једне стране, са друге, да се кроз амбициозан, али остварив план донесе позитивна и стваралачка енергија у све поре друштва.

  Тиме да се врати нада народу у боље сутра, односно, да се због слоге и јасног циља у народ врати повјерење у изабране представнике и владу, правосудне и друге контролне институције, од АПИФ-а, управе за индиректно опорезивање, полиције и инспектората………

  На спољном:

  – да се заузму јасне позиције према Федерацији и гарантима Дејтонског споразума, те евентуалним будућим политичким, економским, безбједносним и другим интеграцијама Републике Српске и дејтонске БиХ, односно, да се на основу обавезујећег акта-ДЕКЛАРАЦИЈЕ, сутра сваки изабрани и именовани представник Републике Српске има понашати, све као представник државотворног и конститутивног српског народа.

  Ја не сумњам да ово што ја пишем не желе, или не знају провести, било Додик, било Шаровић, Бореновић, или Павић, али сами не могу, напротив.

  Да не набрајам, много је објективних и субјективних препрека да би се позиција и опозиција око овог ујединили без притиска народа, исто као што је немогуће, да ово све проведе само владајућа већина, све и да зна како?

  Зато ЗЕЛЕНИ нуде једино могуће рјешењње и покрећу иницијативу за одржавање првог свесрпског сабора, због симболике, САБОР би требао ове јесени да се одржи у Палама, тамо је настала, данас увелико угрожена Република Српска, па је ред да се тамо и РЕСТАРТУЈЕМО, док још имамо времена.

  Скуп-сабор би требао окупити све што вриједи у српском народу из Републике Српске, од представника политичких партија, изабраних и именованих представника, представника свих институција,представника удружења грађана од посебног друштвеног значаја, до угледних појединаца-доказаних патриота, те медија.

  САБОР мора бити одржан, САБОР мора дати одговоре кроз ДЕКЛАРАЦИЈУ на све садашње и будуће изазове који стоје пред Републиком Српском, односно, пред српским народом и свим њеним грађанима.

  То је Симо рјешење за Републику Српску и тако треба да се ради данас, у времену када је у увелико угрожен витални национални интерес српског народа и интерес свих грађана Републике Српске.

  Све остало је авантура која ће у наредним годинама ДЕБЕЛО КОШТАТИ СРПСКИ НАРОД, односно, све остало би било политиканство проткано сујетом, личним и партијским интересима, интересима разних лобија, те интересима федералаца и њихових ментора, тачка.

  1. Сад да те нешто најозбиљније упитам: “Да ли ти мислиш да си заиста способан да то организујеш“?

   Кад ми даш одговор, поставићу ти још неколико питања.

   Послије тога кад одговориш и на њих, даћу ти дијагнозу.

   Оно о чему ти бањезгаш СДС и ПДП су већ одбили:

   https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Dodik-ponudio-Govedarici-mjesto-u-Savjetu-ministara-BI

   https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Dodik-nudi-Borenovicu-ulazak-u-Savjet-ministara/529867

  1. Evo me ,brate.Sebi priustio 6 sedmica godisnjeg.Obisao nasu domovinu uzduz i poprijeko.

   Sakupljao mudre ispovijesti nasijeh „starina“.
   Obilazio mjesta,gdje nikad nisam bio.Upoznao veliki br novih ljudi i obicaja….

   Vidim tebi dobro ide. Bas si ih izdominirao na prosloj temi.Svaka cast.

   Samo tako.

 9. СМ у техничком мандату убрзано развлашћује РС, уз сагласност Срба министара.

  Коју су фору смислили!?

  Донесу закон без сагласности ентитетских влада, а када РС уложи жалбу она се одбије под образложењем да се жалба не може уважити јер иста није дошла и из другог ентитета.

  И сада ће опет неки паметњаковићи питати зашто мислим говна од српских министара требају напустити СМ.

  Гледам неког сарајстанског магистра за европске интеграције (тако га је водитељ представио) који каже да би Тегелтија и његов будући СМ направио кривично дјело ако не би усвојио АНП!? Наравно да га водитељ неће приупитати да ли исти закон важи за Звиздићев СМ.

  Ово уцјењивање око АНП се не би могло догодити да Шаровић, Мехтић и Црнадак нису на ово пристали.

  Вели онај хођа Софтић из СДА да је Доик упао у замку. Они из СДА условили Додика, а СДС за напао. Готово отворено је признао да се радило о координацији.

  https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Pare-od-4G-dijelice-bez-saglasnosti-Srpske/555412

  https://www.klix.ba/vijesti/bih/softic-dodik-je-upao-u-zamku-sada-je-svima-jasno-da-on-blokira-formiranje-vlasti/190824062

 10. Гњурац,

  ови линкови нека те подсјете да Додиков циљ није био да развласти СДС и ПДП како ти тврдиш него је био циљ да у Сарајево оде репрезентација РС у таквом саставу да је нико не може уцјењивати.

  СДС и ПДП су то одбили, дали у руке Бакиру АНП да њиме туче Додика по глави мислећи да ће из тога извући политичку корист.

  Рекох већ, СДС ће тек на следећим изборима доживјети фрас.

 11. Симо,

  више си ти тога овдје надробио, мантра је иста.

  Елем, тебе потпуно описује ова народна пословица, „ја га крстим, оно прди“.

  На два смо ми различита колосијека на овој теми, ја размишљам о будућности Републике Српске, о подвлачњењу ЦРТЕ, о српском одговору бремену времена на прави начин, зато и предлажем свесрпско саборовање и збијање редова по свим питањима живота и рада Републике Српске.

  Значи, за мене као прагматичног човјека, али и визионара који види деценије унапријед и народу нуди спасоносни програм ЗЕЛЕНОГ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА, ово око СМ је споредна ствар.

  Ја гледам много, много даље, размишљам о нормалном и срећном животу свих грађана Српске, о скидању анатеме са српског народа, о очувању српског индентита, о одгоју здраве нације, нације која поштује друге и другачије, која баштини своју традицију и љубоморно чува свој индентитет, али иде у корак са новим временом.

  Размишљам о историјском договору са бошњачким и хрватским народом, све на искуствима из даље и ближе прошлости, размишљам о………………,значи размишљам како да се ријешимо ове политичке и посљедично економске кризе.

  Стога и покрећем иницијативу да се јесенас у Палама окупи све што вриједи у Српској, да се кроз декларацију дају одговори куда и како даље, па тек онда размишљам о састављању СМ, односно о преговорима и договорима по свим питањима са федералцима и странцима, па као посљедицу видим састављање СМ, односно, слање репрезантације Српске у Сарајево.

  Ти и даље трабуњаш о овом неспоразуму и „кризи“ око СМ, искључиво штитећи интересе СНСД, што ја разумијем и поштујем, ти си војник партије.

  Немојте на овај начин узалуд очекивати подршку за Сарајево од партија опозиције и њихових водећих људи(СДС,ПДП), партија које сте тако оцрнили и ојадили после избора 2014 и 2018 године, да би им онда са прољећа ове године понудили да буду ваше икебане у Сарајеву, све под плаштом „српске репрезентације“.

  Видиш, не можеш бити некоректан, а очекивати подршку од оних чију си кућу рушио, да не говорим да они нису нимало наивни,напротив,“ДЕВРАНИСАЛИ СУ СЕ“ што рекла моја покојна баба.

  Ојачали су у НСРС и СДС и ПДП кроз нове посланике, СДС је после постављања Шаровића за предсједника поново стекао повјерење народа, остали су у СМ, увалили су вам врело жељезо у руке, причу око АНП-а, сад се јебите са тим врелим жељезом без азбестних рукавица.

  Да си-сте паметни, не би млатили, него би подржао-ли једину причу у Српској која може то врело жељезо држати у рукама, управо зато што има азбестне рукавице, а ти би лично овдје Ниџу муда у кривини заносио, тачка.

  П.С. Не бих се ја кладио да ће СДС доживјети ФРАС, нити би волио да моћни СНСД доживи ФРАС, ја и даље стојим на становишту да је добитна комбинација за Републику Српску, конбинација СНСД-ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ-СДС.

  Вријеме које слиједи даће одговоре, наиме после веома бурне политичке јесени и великог рејтинга ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ, све ако наставите овако радити, немојте се изненадити ако отпаднете као дио добитне комбинације Српске, односно, ако вас комбинација ИДЕЈЕ, НАЦИОНАЛНО ОДГОВОРНЕ ПРИЧЕ, ПРОГРАМА И ИНФРАСТРУКТУРЕ, у преводу комбинација СДС-ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ, не помете за сва времена са политичке сцене, најдаље до 2022 године, тачка.

 12. “Немојте на овај начин узалуд очекивати подршку за Сарајево од партија опозиције и њихових водећих људи(СДС,ПДП), партија које сте тако оцрнили и ојадили после избора 2014 и 2018 године, да би им онда са прољећа ове године понудили да буду ваше икебане у Сарајеву, све под плаштом „српске репрезентације“.“

  Како су их то ојадили???

  Оба пута изгубили изборе на БХ нивоу, а врше власт послије и једних и других избора.

  Ти си пролупо скроз!

  1. Nikola, nemoj obraćati pažnju na Simine copy-paste dijagnoze.
   On se svjesno zajebava s tobom ali i sa Drugom ČLAN-om. Jasno je ko dan da je izgleda drug ČLAN proteklih dana žarko želio podvojenu ličnost u svome društvu kako bi razmotrili političke prilike i potpuni poraz u Sarajevu.
   E sad ako možeš parirati Julinu- Kolutašu najvećoj ludi u regionu Simo te neće moći ignorisati.
   Valjda si vidio na drugom režimskom dnevniku oduševljenog DRUGA ČLANA dok Julin-Kolutaš priča o vojsci i narodu.
   Nastavi pisati svoje divne komentare i radi na tom saboru, režim će pristati sigurno.
   Znaju da gube na svim poljima, sabor će ostati upamćen kao govor u Sportpalastrede ali vrijedi za „neuništivi sistem“ kako si uvijek govorio.

 13. Симо,

  немој копирати Рајкана, знао сам 100% да ћеш ово линковати, буди оригиналан, или га можда не копираш?????

  Иначе, ја сам увијек у оригиналу, оно што напишем у цугу, сви твоји, заједно са тобом, то не знају ни препричати.

  Иначе, да такви људи имају карактер, да су усправни, а писмени Срби, имали би своје мишљење, односно, никад не би часним људима подваљивали и били туђе слуге, толико о твом јефтином спину, тачка.

  П.С.Како нисте опозицију ојадили 2014 године куповином папака, до душе, после ових избора купили сте нове папке, али сте рецимо добро ојачали СДС, баш куповином њихових папака, на томе треба да вам буду захвални.

  Иначе, не подцјењуј ЗЕЛЕНЕ, у Српској најбољу, најхуманију и национално супер одговорну причу, као и прејаког Лазаревића.

  Запамти, ја данас, све због часног понашања девет година од појављивања у политици држим српске теразије, добро данас пазим, зато више пута вагам, шта можемо добити, а шта као држава српског народа изгубити уклањањем са политичке сцене појединих политичара, или читавих партија.

  Зато ЗИПА шта радиш и шта радите, нема више нико из политике Српске кредита код часних, добронамјерних и писмених ЗЕЛЕНИХ, па ни Додик.

  ДА нисам цијенио много ствари које је урадио да се Српска усправи, све после низа понижења српског народа и развлашћивања Републике Српске, ја бих већ 2014 године помогао леукемичном СЗП.

  Запамтите добро, те 2014 године,народ је био великом већином против власти.

  Да сам хтио, односно да нисам знао коме бих помогао, све кроз коришћење инфраструктуре СЗП и њихових медија, ја бих тада 100% оборио Додика, а СЗП би имао већину у НСРС и Сарајеву, односно, да сам хтио помоћи (не) људе који показаше свој ђон образ задњих година(ЧАСТ ИЗУЗЕЦИМА), био бих десет пута опаснији, него што су Васковић, Вукановић, Драгичевић, Станивуковић и Тривићка били ОПАСНИ ПО ВАС ПРОШЛЕ ГОДИНЕ заједно.

  Зато ЗИПА, немој-те окретати најбољу причу у Српској и прејаког Лазаревића против себе и Додика, јер нападом на ЗЕЛЕНЕ, нападате спасоносну причу за Републику Српску.

  Ми немамо шта изгубити, можемо и хоћемо са својим часним, писменим и саборским дјеловањем много, много помоћи Републици Српској, што и радимо иницијативом за сазивање САБОРА.

  Исто тако, можемо све због наше идеје и програма, те моје харизме, ЧИСТОГ ОБРАЗА КАО СУНЦЕ ЖАРКО и муда, страховито много помоћи вашим противницима, све кроз коришћење њихове инфраструктуре, њихових медија, те њихових и наших пријатеља, зато још једном опомињем, „Симо и Симићи ЗИПА шта се ради и пише“, тачка.

  1. Није имао времена. Дијелио позиве за ССС (Свесрпски сабор) по Каракају.

  1. Лажеш да си био на Палама.
   Виђен си у Каракају гдје караш оне што Каји хоће да предају Алумину.

  2. Ако си стигао доћи на Пале јеси ли успио предати позивнице за сабор Додику, Жељки и Вишковићу?

 14. Nikola, pazi na to šta ćeš pisati.
  Moraš tačno da znaš šta želiš od zlikovackog sistema. Gledam danas jedan mentol koji je prvi u svim autobusima kada treba podržati obmanu, pljačku i preknjižavanje okupirane Republike Srpske danas primljen u državnu službu (nosi smećaru lopatu).
  Tačka i Drogo su ti je najjači igrači, Simo plejmejker a špena kontrolor.
  Biraj želiš li postati pomoćnik šećera ili novi premijer.

 15. Свакако да ће све троје добити од координационог тима позивнице, зар није логично да по функцији ту буду, Додик чак по два основа, као члан предсједништва испред српског народа и као предсједник СНСД?

Оставите одговор